6
Noi
2009

12 luni frumoase…

Fetele au agitat spiritele pe online prin alegerea a 12 exemplare masculine. Dar Ștefan Murgeanu spunea într-un comentariu că: „clasamentul este doar pentru fete și pentru gay”. Așa că, eu împreună cu pandutzu, am decis să facem un clasament pentru bărbați și am ales 12 fete frumoase și deștepte din online-ul românesc, mai exact 12 twitteriste. Recunoaștem că este un top subiectiv, dar gusturile nu se discută:). Am ales 12 din câte cunoaștem și a fost greu să facem trierea.

Sper să nu supărăm fanele, fetele care nu se regăsesc în top, prietenele etc. Noi am fi făcut calendar cu 100 de fete, dar nu sunt 100 de luni într-un an, așa că am eliminat până la 12. Băieți, spor la vot. Puteți să le votați pe toate, fără limite:). Poate la final facem și calendarul… Pentru celelalte fete draguțe pregătim diferite surprize.

P.S. 2 domnișoare, care vor avea cele mai puține voturi, vor părăsi calendarul și vom alege alte 2 fete propuse de admiratori în sistem majoritar (2 fete care au fost propuse de cele mai multe ori). Propunerile puteți să le faceți printr-un comentariu lăsat la acest post…Mult succes!

P.P.S. Pozele sunt luate de pe conturile de twitter, asta ca să nu vem discuții. Totuși, dacă o domnișoară din top dorește să schimbăm poza, o vom face doar dacă ne trimite altă poză:).

Și pregătim o surpriză….

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

49 Responses

 1. Pingback : uberVU - social comments

 2. Stiu ca multa lume se va supara sau nu pe mine…dar tineti aproape pentru a urmari evolutia clasamentului. Apropo, pregatesc surprize surprize….dar fara Andreea Marin Banica:D

 3. Avem fete frumoase si destepte pe twitter … nu se compara cu anumite „zane” si „printese” de pe la tv care habar nu au sa lege doua vorbe si se pretind supervedete doar ca si-au facut implanturi in buze si in posterior … Din pacare la creier nu se pot face implanturi.

 4. mmmm … din fericire avem de unde alege si din nefericire nu putem da decat un singur vot. Asta este … viata e cruda :D. Un vot de la mine a plecat

 5. mai precis ati copiat rapid ideea lui Idaho, ba chiar pana si formatul ei, dupa care ati bagat repede un post, uite ce tari si ce buni suntem noi, nu va suparati ca suntem atat de tari si avem gusturi atat de bune. ceea ce e mai mult decat lame:)

 6. pyuric poata sa apara in calendar intr-un pictorial fierbinte cu Inna?! se poate, se poate? pleeaaaaaaase :))))))))

  cel putin de pe twitter lipsesc cateva fete dragute: @new_dada, @oanavio (mama, ce avatar are!), @marianaduma si chiar multe altele

  buun, astept calendarul 🙂

 7. @radu … a fost greu sa facem trierea…si am cautat sa punem persoane pe care le cunoastem si face to face…Propunerile tale sunt bine venite….Vedem ce si cum…si la final decidem

 8. Pingback : 12 luni frumoase (Vote for me! :D ) « Flori din umbra

 9. Pingback : Fetele Twitter 2010

 10. Pingback : Inceputul lui Noiembrie « Cele mai bune articole din blogosfera

 11. Daca reuseai sa pui cate 2-3 poze cu fiecare fata era mai interesant si ne puteam face o parere mai buna. Sunt dragute toate. Din cauza ca nu stiam ca avem fete asa de dragute am introdus articolul tau la categoria articole de calitate.

 12. Pingback : SMILE 2009 – există Moş Crăciun | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Școli închise vs. Școli deschise

Interesant titlu, nu? Bun, acum să vă explic despre ce este vorba. Dupa cum bine știți, a început nebunia în...

Închide