19
Ian
2009

14528 mesaje text trimise intr-o luna

Am citit o stire destul de tare: „O tanara de 13 ani a reusit sa trimita intr-o luna 14528 mesaje text„. La inceput nu-mi venea sa cred, apoi am zis ca e numarul de mesaje scris gresit, dar s-a dovedit a fi un fapt real. Se pare ca-n Statele Unite (tara unde s-a inregistrat fenomenul) este un abonament de 30 USD fara limita la mesaje si foarte multi copii de 12-13 ani au acest tip de abonament. Reina, fata cu pricina, ar fi putut atinge impresionantul numar de SMS-uri daca ar fi trimis zilnic 484 de mesaje, sau un mesaj la 2 minute.

Sincer eu consider asta o performanta. Eu unu abia tastez un mesaj pe telefonul mobil. Chiar daca sunt Campion al presei la SMS, viteza mea de scriere a unui mesaj e mica (84sec). Prefer sa vorbesc la telefon decat sa scriu mesaje, dar de nevoie trimit si mesaje.

You may also like

HTC Titan cu Windows Phone 7.5 Mango
Nokia E7 – noul communicator
Primul telefon mobil
Xperia X10 si Xperia X10 Mini de la Sony Ericsson

7 Responses

 1. ok, cateva lamuriri.

  In primul rand in state se calculeaza si mesajele primite.

  In al doilea rand poate scrie un sms si il poate trimite la toti din agenda – a fost craciunul, revelionul … daca are 2-300 de pers in agenda – in cateva minute a trimis 2-300 de mesaje si apoi a primit raspuns … deci una doua a atins mia de mesaje.

  Statul pe messenger de pe mobil se considera mesaj, se contorizeaza fiecare mesaj trimis si fiecare mesaj primit … cu o discutie de genu:
  „sal/sal/ce faci/bine, tu/si eu/vi la scoala/da/ok/pa/pa” a facut zeci de mesaje in doar 2-3 minute…

  e o performanta, insa nu e imposibil ba chiar se poate mult mai mult.

  In Romania 260 de min mi se pareau lux – insa in SUA altfel vezi telefonia mobila: in decembrie am vorbit 2.400 de minute + cateva sute de sms-uri

 2. Fata a declarat ca a trimis mesaje 14528, deci nu s-au calculat cele primite. Desfasuratorul a fost de 400 de pagini cu toate mesajele trimise. Fata a declarat ca are foarte multi prieteni cu care corespondeaza prin mesaje. Sunt detalii care nu le-am mai bagat:D

 3. KennyRO

  doamneeee cred k e posedata copchila asta =)) va da-ti seama dak avea cosmote cu abonament care da minute si sms-uri nelimitate in retea asta vorbea toata luna =)) loool :)) yo de abia k dau 200-300 de mesaje pe luna :)))

 4. crinu

  am trimis intr-o luna de facturare 18361 dupa calculul meu, vreau in Cartea Recordurilor!!! NU E GLUMA!!! cine ma poate ajuta ca autoritatile din Romania nu s-au sesizat si pe cei de la Cosmote nu intereseaza!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Popas Band – Striga & Etnic – The love is the life – Selectia Nationala Eurovision 2009

Pozitiile 13 si 14 sunt ocupate de urmatoarele piese calificate la Selectia Nationala Eurovision 2009. Popas Band - Striga

Închide