7
Ian
2012

2 ani de LaptopNews.ro

Nu ştiu când a trecut 2011, dar laptopnews.ro a împlinit 2 ani pe 5 ianuarie 2012. Pot spune că sunt mândru de ce am reuşit să fac până în prezent cu acest site. Sunt mândru de echipă şi din august 2011 am un partener în acest business. Împreună vom dezvolta laptopnews.ro, dar şi multe alte proiecte interne.

Nu este uşor să faci site-uri de nişă şi îţi trebuie mult curaj ca să porneşti la drum. Sunt foarte multe probleme de care te loveşti, iar socotelele de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Trebuie să ai bani pentru a demara proiectul, să fii pasionat de ceea ce faci şi să lucrezi full time. Dar cel mai important, trebuie să ai multă răbdare, voinţă şi puterea să treci peste toate neajunsurile. Experienţa şi priceperea se adună în timp, iar rezultatele încep să se vadă după primii 2 ani.

Eu nu mă opresc aici. 2011 a fost mult mai bun ca 2010, iar 2012 sper să fie şi mai bun. Asta ţine de mine, de echipa LaptopNews, dar şi de cei care ne susţin, de cititori, parteneri etc.

Nu o să vă spun ce planuri avem pentru anul acesta, dar vreau să vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, încurajări, sprijin şi pentru critică, feedback pozitiv / negativ.  Zilnic căutăm soluţii pentru a îmbunătăţii serviciile şi conţinutul site-ului. Sper să vă avem alături şi pe viitor!

La mulţi ani LaptopNews! La mulţi ani tuturor şi un 2012 plin de bucurii şi realizări!

You may also like

Câştigă o tabletă Asus cu LaptopNews.ro şi Vexio.ro
Sondajul Laptop News si cateva statistici de trafic
54% dintre cititori sunt barbati, iar 46% sunt femei
Am luptat si am castigat:)

3 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Knuffingen Airport – Miniatur Wunderland – Hamburg

Sunt pasionat de machete, lucruri în miniatură, de navomodele, aeromodele şi tot ce ţine de această nişă. Nu am abilităţi...

Închide