15
Oct
2009

2 evenimente despre Antreprenoriat!

A venit vremea urâtă şi s-a spart conducta cu evenimente despre antreprenoriat? O fi şi criza implicată în aşa ceva?:) Nu vă supăraţi, a fost o mică glumă. Au început să mă intereseze astfel de evenimente, pe viitor poate ajung şi eu un mare antreprenor.

Ieri, adica pe 14 octombrie, am fost la Antreprenoriat şi Etică, eveniment marca Fitzuica, iar azi sper să ajung la Business Club, unde se va discuta tot despre antreprenoriat.

La Antreprenoriat şi Etică am stat doar la prezentarea lui Viorel Spinu şi chiar mi-a plăcut. Dacă nu ştiţi cum se face un startup, urmăriţi prezentarea de mai jos.

Felicitări Cristian Voiculescu pentru organizare, dar e loc şi de mai bine.

Se anunţă interesant şi la Business Club – Academia ta de Antreprenoriat, mai ales că vor vorbi Radu Georgescu, Radu Tudorache, Florentin Banu şi Cristian Manafu, oameni cu succes în onlineul Românesc. Pentru cine este interesat, evenimentul se va desfăşura pe 15 octombrie cu începere de la ora 11.30 şi se va ţine în sala AGIR (vis-à-vis de cladirea ASE, Mihai Emineascu – 1). Studenţi, vă ordon să vă adunaţi şi să învăţaţi să fiţi antreprenori. Criza este abia la început şi vin vremuri grele!

– Radu Tudorache – Newarch Investments
– Florentin Banu – Fondator Joe, Banu Invest
– Radu Georgescu – Presedinte Gecad – LinkedIn | Blog
– Cristian Manafu – Managing Partner Evensys –  Blog | LinkedIn | Twitter
– Viorel Spinu – founter of TaskWritercom – LinkedIn | Blog

(sursa foto: www.studentie.ro)

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Hosting, hosting, hosting
Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…
#papanasimeeting – cei mai tari papanaşi

2 Responses

  1. Pingback : Links 15.10 - Concediaza-ti seful!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Am luat laptopul…

Şi sunt tare fericit! După cum bine ştiţi, am participat la concursului online cu idei noi de e-commerce oraganizat de...

Închide