29
Noi
2009

2 ore de ATB în Kristal Glam Club – noiembrie 2009

Pe 27 noiembrie, ATB a făcut super show în Kristal Glam Club. A început pe la ora 1 şi a terminat fix după 2 ore…Cu toate că lumea l-a chemat, s-a cerut bis, clubul era în delir şi super full, ATB nu a mai avut resursele necesare pentru a se întoarce la platane. Au fost 2 ore de mega show marca Andre Tanneberger. Mi s-a părut mai slăbuţ faţă de evenimentul din martie 2009, când ATB a mixat 3-4 ore, dar net superior faţă de multe altele desfăşurate pe meleagurile mioritice. A avut şi 2 tropăieli (experţii ştiu la ce mă refer), dar cine nu ştie va spune că aşa a trebuit să fie. Astfel de evenimente trebuiesc trăite, simţite live. Este necesar să ţipi, să cânţi, să dansezi şi să te laşi străpuns de vibraţiile boxelor. Mai jos aveţi câteva poze şi filmuleţe.

Nu prea am înţeles prezenţa unor dansatoare. Pe lângă faptul că erau îmbrăcate aiurea, dansau prost…

Am constatat că 2009 a fost un an de criză pentru români. Şi-au luat camere foto, video şi telefoane mobile cu camere foto de x MP. Cred că vor să prindă criza economică în imagini. Nu am nimic cu oamenii, foarte bine că şi-au luat. În primele rânduri aveam toţi ceva de filmat sau fotografiat:).

Şi ca să vă mai descreţesc frunţile, vă prezint un mic dialog purtat între 2 tineri aflaţi la puberbate, cu başini şi nesimţiţi peste limita admisă.
„Întrebare: Cine este ăsta mă? – Cu berea în mână, se mişca după cum bătea vântul.
Răspuns: Unu bă, i se spune ATB(aşa cum se scrie). – ceva mai treaz.
Î: Şi este român? Mixează mişto.”

You may also like

Ce faci când vrei să te relaxezi?
Targoviste si Turnul Chindia (foto)
Concert AC/DC – ceva ce nu trebuia ratat
SMAEB 2010 – Editia a VIII-a (foto)

2 Responses

  1. Sorin, nu exista show ATB mai slabut sau mai bun…ci doar ATB party:)
    Intr`adevar fiecare cu particularitatile sale, cel din martie a durat mai mult si playlist-ul a continut mai multe piese cunoscute, cel din Mamaia nu a fost asa aglomerat si putin mai altfel ca intensitate, iar cel de vineri a fost in nota ATB…minunat.
    Aveam nevoie de inca un concert pana in martie…doar sa ne reaminteasca ce au de pierdut cei care rateaza asemenea gig.
    Nimic din ce inseamna un asemenea eveniment nu poate fi povestit…asa cum tu ai zis…trebue sa simti plamanii cum vibreaza:))

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Zeedo Dj Contest – Arenele Romane – poze şi filmuleţe

Vineri seară pe 27.11.2009, Arenele Romane au găzduit competiţia Zeedo Dj Contest. Dj-ii de serviciu au fost Roul Russu, Rosario...

Închide