2
Ian
2012

21 decembrie 2012 – un fel de 2000 în versiunea 2.0?

Marele an 2012 a venit. Sunt o fire optimistă şi-mi văd liniştit de viaţă, de proiecte, idei, de planurile de viitor schiţate în 20 şi de ani. Mă rog să fiu sănătos şi să am puterea să îndeplinesc dorinţele sufletului meu.

Însă nu pot să ignor faptul că tot mai mulţi oameni cred că în 2012 vine Sfărşitul! Anul acesta are o încărcătură psihologica mare în rândul omenirii. Dacă stau bine să mă gândesc, cam aşa a fost considerat şi 2000, dar s-a dovedit a fi o eroare de „sistem”. Doar calculatoarele au avut de suferit pe motiv că n-au ştiut să treacă automat în mileniul 3.

Nu neg calamităţile din ultimii ani, noile descoperiri la nivel astronomic, exploziile solare şi faptul că Pământul se află într-o continuă schimbare, dar cred că mai este cale lungă până la Sfârşit! Omenirea s-a format în decurs de milioane de ani. Cum ar fi posibil ca totul să se sfărşească într-o singură zi?

Până la urmă nu ştim ce ne rezervă viitorul. Se spune că pe 21 decembrie 2012, la ora 11:11 a.m. GMT, Pământul se va alinia cu Soarele, care se va afla în mijlocul ecuatorului galaxiei Caii Lactee. Lucru care ar duce şi la fenomenul inversării polilor, provocând o serie de calamităţi naturale.

Râdem, glumim, tratăm cât se poate de serios subiectul, dar chiar credeţi că 21 decembrie 2012 fa vi Finalul?

4 Responses

  1. Pe 21 decembrie 2012 sau nu, este ziua mea. Nu se va intampla draga nimic, stati linistiti toti. Nimic nu imi strica sarbatoarea :))

  2. Nu stiu daca voi mai tineti minte, dar eu imi amintesc de parca era ieri ziua de 06.06.2006. Ce faceati voi atunci? Eu stateam pe mIRC, pe vremea aia. Si la fel… sfarsit, diavol, zile, 6, 66, 666 si cati de 6 mai puneai, si alte nebunii.
    Nu! Nu cred ca o sa vina sfarsitul lumii, si oricum astia care au intepretat calendarul maias s-au „razgandit”, zicand ca au gresit nitelus si ca n-ar fi sfarsitul (eroare de traducere / interpretare) si ca de fapt s-ar intoarce nush’ ce zeu. Cred c-ar trebui sa aprindem niste lumanari si sa scriem niste incantatii. Sa-l primim cum se cuvine, nu?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
The Dark Knight Rises (2012)

Batman - The Dark Knight vine pe marele ecrane şi în 2012 - The Dark Knight Rises. Nu trebuie ratat!

Închide