7
Apr
2010

500 000 EUR pentru o viata

Radu Bragadireanu, un bebelus de 5 luni, s-a nascut cu o tumoare masiva cranio-maxilo-faciala pe care, data fiind natura ei (prinde nervi si vase majore), marimea si amplasarea in cavitate bucala si inaintarea ei spre ochiul drept si spre creier, doctorii din Romania nu o pot opera.

Are nevoie urgent de o operatie in strainatate, dar cum totul are un pret, viata acestui tanar sta in 500 000 EUR. Detaliile le gasiti aici. Este dureros sa stii ca viata unui om depinde de bani…In astfel de cazuri, banii aduc fericirea!

You may also like

Au trecut 30 de secunde – a mai murit un copil
Lavinia vrea să cânte la chitară
Iepuraşul nu uită pe nimeni – Paşte 2011
Copii din Africa au nevoie de noi

4 Responses

  1. Pingback : Tweets that mention 500 000 EUR pentru o viata | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

  2. Parerea mea sincera si personala: este frumos sa donezi, sa ajuti, sa te implici…dar cu suma asta se pot ajuta sute de copii sa aiba un viitor, de ce nu se priveste niciodata in felul asta?

  3. Statul nu e in stare sa plateasca salarii si pensii, nu e in stare sa dea bani la sanatate, bani pe care i-a luat deja din salariile noastre, statul nu ajuta sute de mii de copii si te astepti sa ajute UN copil?

    Dream on people!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Diferenta dintre noi si ei…

Il gasiti in urmatorul filmulet "Speranta pacientilor romani: Austria si Ungaria (partea a II-a)" (via AndyMihail) Tarile din vest pun...

Închide