9
Mai
2011

800 de calculatoare donate prin proiectul ASSOCLIC 2011

Pentru al cincelea an consecutiv, Asociația Ateliere Fără Frontiere a lansat proiectul ASSOCLIC, prin intermediul căruia își propune să doneze 800 de echipamente informatice recondiționate către 140 proiecte în două etape: ianuarie – mai și septembrie – decembrie.

ASSOCLIC este un proiect de tradiție pentru Ateliere Fără Frontiere prin care invita entitățile non-profit din România să intre în competiție cu proiectele pe care le desfășoară pentru comunitățile locale. Cele mai bune proiecte sunt premiate prin echiparea cu calculatoare recondiționate în atelierul de reintegrare socioprofesională deschis de Ateliere Fără Frontiere în București.

asociatia ateliere fara frontiere

Prima etapă s-a încheiat. Jurizarea proiectelor a fost facuta pe 3 mai de o comisie formată din reprezentanți ai partenerilor proiectului, în timp ce, pe 18 mai, în cadrul unei ceremonii oficiale, vor fi anuntați laureații acestei ediții.

Raluca Ouriaghli, Director Executiv Ateliere Fără Frontiere: „În 2010 am donat prin programul Assoclic 600 de calculatoare celor aproape 100 de proiecte premiate din peste 150 de organizații înscrise, însă adevarații laureați sunt cele câteva mii de beneficiari direcți ai proiectelor susținute cu echipament informatic. Aceste cifre, calitatea proiectelor înscrise la edițiile precedente, dar și nevoile reale și declarate ale ONG-urilor, ne-au determinat să ne propunem ca în acest să creștem atât numarul calculatoarelor donate, cât și al proiectelor premiate.”

Criteriile de eligibilitate, dosarul de candidatură și detalii suplimentare sunt disponibile pe website-ul proiectului http://romania.assoclic.org , câtși pe pagina de facebook http://www.facebook.com/atelierefarafrontiere.

You may also like

Colectare DEEE organizată de Ateliere Fara Frontiere
Start Smart IT! – Cea mai amplă competiție de aplicații web & mobile din România
Programul Assoclic în al cincilea an
Ateliere Fără Frontiere donează 500 de calculatoare prin concursul ASSOCLIC 2-2011

1 Response

  1. Pingback : Da un byte de ajutor! | Laptop News

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Thor – un altfel de Heroes

Si cand spune de Heroes, ma refer la joc si nu la serialul cu super eroi. Cine a jucat Heroes...

Închide