You may also like

Gigi Becali mai tare ca Chuck Norris
Alegeri EuroParlamentare 2009
Jocuri despre Gigi Becali – pac pac
Gigi Becali ramane in arest

8 Responses

  1. 🙂 ar fi trebuit sa pleci demult. mie mi se par penibili oamenii care ameninta ca pleaca daca nu stiu ce… plecati, fratilor, odata si lasati-ne cu „amenintarile” astea.
    (nu sunt un fan Becali, daca la asta te gandeai)

  2. Ai si tu dreptate:), dar penibili sunt si cei care tac, inghit si la urma injura.). Am fost la vot, imi permit sa am ce reactii vreau. Tu ai fost la vot?

  3. da, am buletinul plin de hartiutele alea, credeam ca pot schimba si eu ceva dar ghici ce… n-a ajutat la nimic votul meu. nu cred ca Becali este cel mai mare rau, ar trebui sa lasam „reprezentantii europeni” si sa ne uitam la cei din Parlament si Guvern. Becali e mic copil pe langa astia.
    (eu nu am inteles postul tau referitor la discursul din PE, mie mi se pare ok. sa nu uitam ca altii au vegetat pe acolo 4 ani si nu au rostit mai mult de 5 cuvinte…)

  4. E putin carcotas postul meu si faptul ca unul ca Becali a ajuns in Parlamentul European imi trezeste niste semne de intrebare. Ok, e meritul lui si face ce poate, dar politicienii adevarati care se bat cu pumnul in piept cat ne vor mai calca in picioare?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Offline 2.0 – un succes

Prima ediţie Offline 2.0 a fost cu mult peste aşteptările mele. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar nu mă...

Închide