25
Mar
2013

Academia Canon cu Dan Beşliu – start la înscrieri

Sâmbătă am participat la o scurtă conferinţă în cadrul căreia a fost anunţată Academia Canon. Canon România împreună cu Dan Beşliu lansează Academia Canon, un curs introductiv de fotografie. Cu ocazia acestor cursuri, o nouă serie de entuziaşti va avea ocazia de a învăţa de la lectorul Dan Beşliu secretele tehnologiei din spatele aparatelor de fotografiat şi vor beneficia de iniţiere în arta fotografică.

Academia Canon

Cursurile sunt adresate începătorilor, persoanelor care vor să treacă de la aparate compacte la DSLR-uri. Acestea se vor desfăşura la Muzeul de Geologie (Şos. Kiseleff nr. 2). Sunt disponibile 25 de locuri pentru fiecare curs, acesta având loc pe parcursul unei zile, iar înregistrarea se poate face până în ziua precedentă desfăşurării acestuia (în limita locurilor disponibile).

IMG_3270

Fiecare curs are două sesiuni. Prima, de tehnică fotografică, va include o prezentare a aparatelor şi obiectivelor Canon, noţiuni despre expunere şi detalii legate de imaginea digitală. În cea de-a doua sesiune se va discuta despre genuri fotografice, moduri de lucru, setarea aparatelor şi va include sfaturi pentru realizarea diferitelor genuri fotografice (portret, peisaj, macro, eseu, sau fotoreportaj). Canon România va pune la dispoziţia participanţilor atât echipamente, cât şi accesorii Canon, pe care le vor putea testa pe durata întregului curs.

IMG_3271

Participarea la cursurile Academiei Canon costă 300 de RON. Pasionaţii de fotografie care au achiziţionat un echipament sau accesoriu DSLR Canon începând cu 1 iulie 2012 până în prezent, beneficiază de o reducere substanţială, urmând să plătească doar 50 de RON. Plata se face în ziua cursului. Fie vorba între noi, cei interesaţi pot împrumuta un aparat foto Canon, asta dacă n-au achiziţionat încă unul şi pot beneficia de reducere.

IMG_3274

Lectorul Dan Beşliu este fotograf profesionist din 1992 şi formator din 2009. A lucrat şi a colaborat, de-a lungul carierei sale, cu mai multe publicaţii locale, iar în 2001 a înfiinţat agenţia Freelancer. Din 2010 este profesor la Şcoala de Fotografie Freelancer, ale cărei cursuri de formare şi perfecţionare sunt recunoscute de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

Prima sesiune din cadrul Academiei Canon se va desfăşura sâmbătă, 6 aprilie, la Muzeul de Geologie. Mai multe informaţii despre structura cursurilor, modalităţile de înscriere şi lector sunt disponibile pe pagina dedicată: http://scoala-de-fotografie.ro/academiacanon.

În cadrul conferinţei am trecut puţin şi prin istoria Canon.

You may also like

Piatra Craiului în imagini – la munte cu F64 şi Canon
Canon EOS 100D – cel mai mic DSLR cu sensor APS-C
Obiectivele EF 24-70mm f/4L IS USM şi EF 35mm f/2 IS USM de la Canon
O vrăbiuţă!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
LG Optimus G lansat în România

Cel mai performant smartphone LG, OPTIMUS G, este disponibil pe piaţa din România. LG Optimus G încorporează procesor puternic Quad-Core,...

Închide