23
Noi
2009

Accidente rutiere – inconştienţa face victime

Sâmbătă dimineaţă, pe o ceaţă deasă, între Slobozia şi Brăila au avut loc mai multe accidente. Zeci de maşini au fost avariate destul de grav. Am reuşit să filmez câteva secunde de la un accident. Au fost implicate câteva autoturisme, un camion, un tir şi 2 dubiţe de marfă. Nu prea am putut sta foarte mult şi nu ştiu dacă au fost victime umane, dar imaginile vorbesc de la sine. Deja se degaja drumul când am ajuns noi la faţa locului.

(filmat cu Samsung U10)

Eu m-am speriat când am văzut cu ce viteză mergeau tirurile, peste 70km/h în condiţii de ceaţă deasă, nu se vedea la 2 m în faţă. Unul era sa intre în microbuzul în care mă aflam şi eu. A văzut o maşină accidentată mult prea târziu şi ca să nu intre în ea, a intrat pe contrasens. Noroc că şoferul microbuzului a fost inspirat şi a tras dreapta de volan. Am fost la limită, la căţiva CM de impact.

Cât de idiot şi de inconştient poţi să fii şi să mergi cu viteze de peste 70-80km/h când tu nu vezi la 2 paşi în faţă şi să mai faci şi depăşiri? Aici fac referire la toţi conducătorii auto.

You may also like

Portul Brăila văzut de pe bac
Trecere BAC – Brăila-Smârdan
Cu viteza melcului…
Podul peste Dunare

2 Responses

  1. no name

    Incostienta face victime si asta se vede in fiecare zi…foarte periculos si se pare ca nimeni nu face nimic sa ii opreasca

  2. aseara pe centura era sa am 2 accidente din cauza dobitocilor care depasesc de-ampulea. unu s-a bagat la timp pe banda lui, iar pe al doilea a trebuit sa ma lipesc de parapet ca sa nu ma lovesc ca nu a avut loc sa se bage pe banda lui.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Idei de milioane

Fraţilor, vin vremuri grele. Credeaţi că am scăpat de criza economică? Nu, nu am scăpat. Ea se va accentua o...

Închide