Accidentele se pot intampla oricui! Ai mai multa grija in trafic!

Accidentele se pot intampla oricui! Ai mai multa grija in trafic!

Va anuntam intr-un post trecut ca a fost ziua mondiala de comemorare a victimelor accidentelor rutiere si va spuneam ca s-a demarat o campanie alaturi de Politia Capitalei.

Din online-ul romanesc, Cristi Manafu sprijina campania „Accidentele se pot intampla oricui! Ai mai multa grija in trafic!„.

O campanie demarata de agentia lui Emilian Arsenoaiei si Razvan Matasel in colaborare cu Politia Capitalei. Acest proiect este sustinut si de multe vedete al trustului PRO. Puteti vedea pe blogul Arsenoaiei-Matasel mai multe filmulete  cu vedete TV, sportivi sau luptatori Local Kombat.

Eu sprijin aceasta campanie si am filmat clipul la Novotel, in cadrul unui eveniment sustinut de Cristi Manafu. Va las sa urmariti filmuletul. Ii multumesc Corinei pentru coloana sonora la acest clip.

Update: Se pare domnul YouTube a avut grija sa-mi anuleze coloana sonora. Piesa era

Chris Isaak – life will go on

3 păreri la “Accidentele se pot intampla oricui! Ai mai multa grija in trafic!

  1. Alex

    problema este si daca Doamne fereste ajungi intr-un scaun cu rotile, si trebuie sa mergi pe strada, sa urci borduri, sa le cobori… ca nu tot timpul sunt acele borduri joase libere… ca mai sunt blocate de masini…. si uite-asa trebuie s-o iei pe strada printre masini.
    nu mai zic daca vrei sa mergi la un magazin… sau la posta…. si este o treapta… rampa desigur nu este…. ce faci?

  2. Pingback: » » Cea mai incarcata saptamana de pana acum… - Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *