28
Oct
2008

Acum 13 ani

“Cu acest articol particip la concursul organizat de eMAG cu ocazia lansarii in Romania a gamei de laptopuri HP Pavilion pe 30 octombrie 2008. Concursul este jurizat de Victor Kapra si de reprezentantii eMAG.”

Acum 13 ani, adica prin 1995, tocmai terminam clasa a 4-a. Eram un pici care se gandea si visa la vapoare si nave maritime. Visul meu din copilarie era sa devina capitan de vas. Asta se datoreaza tatalui meu care are tangente cu santiere navale, vapoare si alte nave plutitoare.

Tot in acea perioada intram in echipa de fotbal „tinere sperante” din cadrul complexului sportiv Arrubium Macin. Calculatorul si internetul erau lucruri pe care le vazusem in filme si care erau la stadiu de SF pentru mine. In perioada aceea reusiesem sa-mi iau prima consola pe televizor „Rambo” si eram incantat ca reuseam sa plimb un avion in plan 2 D printre niste patratele cu ajutorul unei manete.

In 1995, la 5 ani de la Marea Revolutie, inca se mai simteau efectele comunismului. NU ca n-ar exista si acum, dar atunci Romania era intr-o continua criza. Imi amintesc cum ceream la parinti banuti sa-mi cumpar guma de mestecat „TURBO” (am auzit ca a reaparut) si colectionam surprize cu masinute una mai frumoasa ca alta. Cine-si imagina ca acele masini de atunci, sunt masinele de lux din zilele noastre?
Si uite asa anii au trecut si prin anul 1997-1998 am reusit sa ating pentru prima data calculatorul. Ii multumesc bunului meu prieten Adrian Baciu, care a reusit sa ma provoace la un joc in retea RA95.

Practic de aici a plecat totul in viata mea de IT. Calculatorul a reusit sa intre tot mai mult in sufletul meu si sa ma faca sa fiu dependent de el. Visul de a fi capitan pe vas s-a spulberat imediat, fotbalul a ajuns un sport pe care-l privesc la TV sau in tribune mancand floricele.

Perioada anilor 1995-1998 a insemnat trecerea de la vapoare la calculatoare:). Astazi, dupa 13 ani, pot spune ca nu am reusit sa fac nimic din ce visam la varsta aceea. Asta pentru ca visele mele s-au schimbat radical si nu-mi pare rau.

Ce faceati in 1995?

You may also like

[Black Friday 2014] eMAG vinde carburanți online
Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)
eMAG intră pe TV
QNAP va premia 12 fotografii în concursul online pentru calendarul 2013

7 Responses

  1. Pingback : Sorin Rusi - HP Pavilion

  2. Pingback : Promovare prin bloggeri

  3. Pingback : Când am făcut primii paşi în online? | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cosmeticele in viata noastra

Astazi vreau sa vorbim despre cosmetice. Pot spune ca suntem dependenti de cosmetice. Noi ca barbati folosim o categorie restransa...

Închide