25
Mar
2012

airlinestravel.ro – mereu printre nori

Iată că a sosit momentul să anunţ lansarea unui nou proiect, airlinestravel.ro  –  mereu printre nori. După ce v-am ameninţat timp de două zile „că-şi ia zborul”, iată că azi airlinestravel.ro se înalţă spre norii online-ului.

airlines travel

Cred ca numele „Airlines Travel” vă transmite,  în mare parte, despre ce este vorba. Vă voi povesti despre destinaţii turistice şi călătorii, dar articolele de bază vor fi legate, în special, de  lumea văzută şi nevăzută din companiile aeriene, avioane, aeroporturi etc. Pentru că fiecare dintre noi a zburat, zboară sau îşi doreşte să zboare, mi-am propus ca prin airlinestravel.ro să ofer informaţii şi răspunsuri utile care să vă ajute în călătoria cu avionul, în planificarea vacanţelor, în stabilirea rutelor de zbor şi a destinaţiilor.

Am lansat acest proiect din pasiune, o a doua pasiune pe care nu o mai pot ţine în frâu. După cum bine ştiţi, sunt pasionat de tehnologie, dar nu mă opresc doar la pc-uri şi laptop-uri. Îmi place să călătoresc, îmi plac avioanele  și vapoarele, îmi place să gătesc, să fotografiez etc. Ideea este că aceste pasiuni pot fi şi combinate între ele şi ar fi păcat să nu le dezvolt :).

Nu renunţ la proiectul meu de suflet laptopnews.ro, nu va fi neglijat şi nu va scădea contribuţia mea în cadrul acestui site. Ba mai mult, săptămâna viitoare vom lansa ceva nou şi pe partea de portabile.

Airlinestravel.ro va ocupa acel timp când nu vreau să mă gândesc la tablete şi laptop-uri, când vreau să fiu printre  nori.

Am ales să anunţ acest proiect azi, 25 martie, din două motive: este ziua în care companiile aeriene trec la orarul de vară şi ziua când companiile low-cost (ex. Wizz Air, Blue Air) îşi vor muta toate activităţile de pe Aerportul Băneasa pe Aeroportul Otopeni.

Așadar, vă invit printre nori pe airlinestravel.ro, în speranța că undeva sub ei vom găsi destinațiile de vacanță de care avem nevoie.

You may also like

Poze BIAS 2012 – Baneasa Air Show
A 5000-a aeronavă Airbus A320
TAROM organizează o călătorie în culise pentru public
Ziua porţilor deschise la TAROM

4 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Frontier Airlines caută un nou animal

Frontier Airlines caută un nou animal pentru cozile avioanelor din flotă. Urmăriţi interviurile!:)

Închide