1
Iun
2008

Am blog dar nu sunt blogger

In aceasta seara, noapte sau cum vreti sa-i spuneti, am avut ocazia sa stau de vorba cu o tanara bloggerita domnisoara. Nu-i dau numele ca nu doreste. Discutia s-a axat mai mult pe bloguri. MI-a spus ca nu se considera blogger dar are blog. Si-a facut blog „pt ca imi place sa vad ca mai au si altii aceleasi pareri ca mine, imi place sa ma exprim in scris”. Referitor la faptul ca ea nu se considera blogger, argumentul ei a fost „mai documenteaza-te, orice prost poate avea blog asta nu inseamna neap ca e blogger”. Eu consider ca daca ai un blog esti blogger. Categorie care se imparte in bloggeri buni si bloggeri prosti. Subcategorii care se impart in bloggeri profesionisti si bloggeri amatori. Toti au in comun un lucru, au un blog.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Hosting, hosting, hosting
World Blogging Forum 2009 – în imagini – a doua zi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – prima zi

4 Responses

  1. mOntecOre

    the lady care se gaseste aici. sustin in continuare ca nu orice persoana cu blog e blogger, hai sa ne gandim putin daca faci o mancare buna sau proasta esti bucatar?

  2. Sorin

    Da esti un bucatar amator. Doar nu esti pantofar si faci gogosi. Daca eu fac un sport, sunt un sportiv. Ca nu-l fac de performanta asta nu inseamna ca nu ma pot numi sportiv. Da sunt amator

  3. … nu ştiam că tu crezi că dacă ai blog înseamnă ca nu eşti blogger, păi chiar asta e chestia. Ai un blog, eşti blogger : profesionist sau amator. Poţi avea un blog prost sau excelent.Depinde de tine.Dar eu tot ţin să cred în părerea mea. Ai blog, eşti blogger.

  4. radu…parerea aia nu o am eu..o are domnisoara. Eu am zis si sunt de parere ca orice persoana cu blog e blogger. Citat din articol:”Eu consider ca daca ai un blog esti blogger. Categorie care se imparte in bloggeri buni si bloggeri prosti. Subcategorii care se impart in bloggeri profesionisti si bloggeri amatori. Toti au in comun un lucru, au un blog.”

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Traim in Romania

Pentru mai toti romanii tin sa va anunt ca Traim in Romania. Dece toata lumea are tendinta sa combine limba...

Închide