25
Sep
2009

Am schimbat tema la blog…

Într-un final, după multe căutări, am reuşit să schimb tema la blog. Mie îmi place, e puţin altfel faţă de restu` şi afişează articolele în ordinea cronologică. Ştiu că e cam îngustă coloana de articole, o voi lăţi, dar, până atunci, vă rog să narvigaţi prin blog şi să vă exprimaţi părerea sinceră, să mă sfătuiţi la culori şi ce credeţi voi că ar mai trebui modificat la această temă.

Mai sunt multe lucruri de făcut în „spatele” temei, lucruri pe care voi nu le vedeţi, dar pentru parţile vizibile apelez la ajutorul vostru. Important este să-mi placă mie, dar voi, cititorii, sunteţi cei care veniţi, citiţi, vă amuzaţi şi comentaţi.

Aştept un feedback constructiv. Fiecare părere contează şi vreau cât mai multe comentarii. Dacă nu e bună nici tema asta, schimbăm, ne jucăm cu temele de wordpress.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Hosting, hosting, hosting
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
Noua mea temă la blog…

13 Responses

 1. Pingback : Tweets that mention Am schimbat tema la blog… | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

 2. N-arata rau deloc, insa ai putea ingusta putin sidebarul din dreapta si sa latesti coloana pentru articole. In rest imi place in draci ca ai posibilitatea de ‘share’ pe tmai toate canalele, chiar in material. Buna alegere!

 3. Pingback : Twitted by SorinRusi

 4. Blocul de ads din dreapta articolului cam distrage atentia de la continut… undeva in coltul ochiului il vad si nu ma lasa sa citesc linistit ce ai scris 🙂

  Chiar sunt necesare toate alea de zis la altii (Digg, Delicious etc) ? I mean, cati dintre romani folosesc altceva in afara de „trimite unui prieten” si „trimite pe mess” ?

  Impresie per general: paleta de culori parca e cam stearsa… text gri pe fundal gri…, gri deschis pe fundal alb (cum e in textarea-ul in care scriu acum…)

  Cu exceptia celor mentionate mai sus, tema e ok insa 🙂

 5. E finala ? mai faci editari ? Iti sugerez sa o faci cat mai usor de navigat si inteles :). Nu de alta dar nu toti au bloguri 🙂 si stiu ce si cum. Bafta

 6. Orice sfat si sugestie e notat:). O modificam impreuna.

  @neamtu – latim coloana de articole.
  @liviu – notat problemele. Ai si sugestii la culori?
  @Victor – daca si acum e grea tema asta, apai pun una standard si gata:). Ai coloana de articole care sunt asezate in ordinea postarilor (ultimul scris e primul sus) si 2 sidebar-uri. E greu?:)

 7. Daca ti iti place e ok. Pe mine nu ma incanta genul asta de teme (cu sidebar si in stanga). Parca imi gatuie vizunea! Da acu’ stii cum e DE GUSTIBUS! Sa-ti traisca si sa te inspire!

 8. @Artistu – in stanga e un mic sidebar doar la articole….O sa latesc zona de articol si o sa micsorez sidebar-ul din stanga..cum te uiti la monitori….Multumesc de urari.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
A fi blogger…

Credeţi că este uşor? Pentru 90% probabil că este simplu, pentru ceilalţi 10% e al draq de greu. Trebuie să...

Închide