15
Iul
2009

Apa Evian

Cei de la Evian au scos una dintre cele mai tari reclame la apa lor. Fac audienţă cu bebeluşi. Evian este o apa foarte scumpă şi chiar nu înţeleg acest aspect. E tot apă, dar ajungi să dai pe ea mai mult decât rata la casă (glumesc). Bine că au inspiraţie în ceea ce privesc producţiile de spoturi publicitare şi de sticle speciale. Măcar cu atât să ne alegem şi noi.

Unul dintre spoturi a fost lansat de curand şi se bucură de un real succes
Evian Roller Babies US

Nu vă spun cum a fost făcut spotul. Poate nu vă mai place sa-l urmăriţi.

You may also like

Picaturi de viaţă

2 Responses

 1. Inca de la inceputul ultimului secol in zona Petnica,langa Valjevo (Serbia),putem gasi una dintre cele mai bogate surse de apa de cea mai buna calitate ce vine din adancuri – „Vujic Voda”.Apa sa acumulat acum mai bine de 11000 de ani si este atestata de analizele izotopice.Posibilitatea consumarii fara restrictii a apei acesteia care are un nivel scazut de sodiu,nivelul perfect de calciu (Ca) si Magneziu (Mg),absenta componentelor microorganice toxice,reprezinta masuri de preventie si de mentinere a sanatatii.Apa este oligominerala si se extrage de la o adancime de 350 m.CU SIGURANTA,FOARTE IMPORTANT SI INTERESANT ESTE SI FAPTUL CA ACESTE CARACTERISTICI ALE CALITATII APEI O FAC COMPARABILA CU APA „Evian”.”Vujic Voda” este placuta la gust,racoritoare,pastrandu-si nealterate calitatile de la izvor.Concentratia scazuta de sodiu (Na),recomanda „Vujic Voda” tuturor generatiilor,fara exceptii,inclusiv pentru prepararea hranei bebelusilor.Este preferabil a fi consumata usor rece la o temperatura cuprinsa intre 10*C si 12*C.

  Continut (mg Calciu (Ca) …………………………………. 94,0 mg/l Magneziu (Mg) ……………………………. 22,0 mg/l Sodiu (Na) ………………………………….. 2,6 mg/l Potasiu (K) …………………………………. 0,9 mg/l
  Hidrogencarbonat (HCO3) ……………. 397 mg/l
  Cloruri (Cl) ………………………………….. 4,1 mg/l
  Sulfati (SO4) ………………………………. 5,0 mg/l Reziduu sec la 180*C ………………….. 358 mg/l

  pH = 7,2

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
DM.ro se întoarce

Staţi aşa, nu vă grăbiţi să rupeţi uşile magazinului online, mă gândesc să nu blocaţi serverele de la atâta trafic....

Închide