27
Dec
2011

Aplicaţii înscrise la competiţia Smart IT

Îmi place să susţin proiecte interesante, creative şi originale. Pentru că cei de la playtech.ro îmi sunt dragi, am decis să le fiu alături şi să sprijin competiţia Smart IT. Faza tristă e că nu prea sunt aplicaţii înscrise la concurs. Dar din puţinul înregistrat, am deja câteva preferate.

iPad Menu – Nu de puţine ori am fost nemulţumiţi de servirea din baruri, cluburi, restaurante etc. Chelnerii erau fără vlagă şi chef de muncă, iar aruncarea comenzilor pe mese era un sport extrem. Aşa că echipa People Media s-a gândit să revoluţioneze puţin sistemul. Cum ar fi dacă la intrarea în diferite locaţii să primim un iPad pe care să avem meniul şi să plasăm comanda direct? Astfel tehnologia ar fi la îndemâna tuturor şi am scăpa de feţele acre ale unor ospătari lipsiţi de profesionalism.

iDeal – un concept de social marketing network. Ideea e simplă. Utilizaţi aplicaţia pe smartphone/tabletă şi aveţi ocazia să vedeţi promoţiile/ofertele magazinelor şi localurilor aflate în imediata apropiere de locul unde vă aflaţi. Ideea aplicaţiei este bine descrisă de Radu Nitescu – cel care a realizat-o.

Money Planner – un planificator financiar. Mi-a plăcut ideea acestei aplicaţii pentru că m-ar putea ajuta să gestionez mai bine bugetele. În business trebuie să ştii să te organizezi şi să gestionezi resursele.

You may also like

Start Smart IT! – Cea mai amplă competiție de aplicații web & mobile din România
Jurnal de razBLOG – ziua a 4-a
LaptopNews.ro este in razboi
Google Wave – platformă de comunicare online

3 Responses

  1. Competiile de aplicatii sunt dificile in Romania, fiindca nu a exista cineva care sa se implice realmente in dezvoltarea acestei piete pana acum. Concursurile au fost organizate exclusiv de producatori IT, care au avut interesul promovarii, evident, a platformelor proprii.

    Playtech.ro fiind primul organizator din zona de publishing, Smart IT este prima competitie de acest gen neutra.

    In plus, avand in vedere ca raspunsul pe inscrieri este similar (pana acum, dar Smart IT nu este incheiat) cu cel obtinut de companii IT, care pentru concursurile proprii investesc bugete ametitoare, ne declaram foarte mandri cu un rezultat ca acesta. Oricum, cum spuneam, Smart IT nu s-a incheiat inca, iar scopul acestei competitii depaseste cu mult un simplu nivel al numarului de inscrieri.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Boeing B737-78J Tarom de Moş Reducere

Pe lista lui Moş Crăciun am trecut şi o machetă de avion, preferata mea Boeing B737-78J Tarom. Problema e că...

Închide