8
Mar
2012

Apple a lansat The New iPad

Apple a lansat The New iPad, a 3-a tabletă din seria iPad. Nu prea am înţeles de ce au hotărât să o numească „noul iPad”. Nu era mai simplu să-i spună iPad 3 sau iPad HD cum se zvonise?

Ca elemente noi, menţionez Retina Display, rezoluţie 2048 x 1536 pixeli (densitate 264 pixeli/inch), procesor dual-core A5X şi procesor grafic quad-core, cameră foto/video iSight de 5MP şi tehnologiei 4G/LTE. Pentru că a crescut consumul de energie, Apple a echipat noua tabletă cu baterie de 42.5 wHr ce asigură o autonomie de până la 10 ore fără 4G şi până la 9 ore cu 4G. Motiv pentru care au făcut şi tableta puţin mai groasă – 9.4mm.

Eu nu prea cad pe spate când aud de Apple, dar mi-ar plăcea să o testez şi să văd dacă noua platformă de calcul – procesor A5X plus placa video quad-core – este mai puternică faţă de Nvidia Tegra 3. Tim Cook a lăudat foarte mult noua tehnologie integrată în noul iPad, dar îmi este greu să-l gred când vine vorba de performanţe.

Urmăriţi şi un video de prezentare pentru The new iPad!

Eu aveam mai multe aşteptări de la noua tabletă Apple. Mi-ar fi plăcut să văd un nou design, să aud de un procesor quad-core, pe lângă cele deja enumerate mai sus. Un lucru apreciez foarte mult – tableta va fi disponibilă şi în România din 23 martie!

You may also like

Strongbow Appletone Party – cel mai original party
iPhone 5 – câteva păreri de la un uilizator de Android
Pana unde merge snobismul???
Apple iPad si succesul?

1 Response

  1. Pingback : Life in pictures 21 -Primavara – Cris Mary

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Logo Universal Pictures – 100 de ani de istorie într-un minut

Universal Pictures sărbătoreşte 100 de ani de activitate. Cu ocazia aceasta şi-au modernizat logo-ul şi au trecut la era tehnologică,...

Închide