28
Apr
2009

Aş vrea să emigrez

…în Portugalia. Poate sună ciudat, dar ăsta este adevărul. Vreau să fug cât mai departe de România, dar nu vreau să părăsesc Europa. Portugalia este una din cele mai dezvoltate tări din UE. Economia sa este într-o continuă creştere şi se dezvoltă de la an la an.

Poate au şi ei zone sărace, mizerabile şi rău famate, însă Portugalia este o ţară civilizată. În primul rând oamenii au altă mentalitate, alt comportament, sunt fericiţi şi nu sunt preocupaţi de „capra vecinului”. Aş dori să locuies în zona Lisabona. Capitala ţării este considerată unul din marile centre culturale europene şi este cel mai bogat oraş al ţării. Îmi place foarte mult acest oraş. Visez să fac plajă pe litoralul portughez. Fotografiile vorbesc de la sine:

Sper că voi ajunge să vizitez Portugalia aşa cum îmi place. Voi unde doriţi să emigrati?

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

11 Responses

 1. Flames

  Sorin intr-un articol precedent precizai ca esti un patriot adevarat si nu vreai sa pleci din Romania, acum cum se face ca vrei sa emigrezi?

 2. Pai atunci inca mai speram la o Romania moderna si civilizata. In prezent, dupa toate scandalurile ce au avut loc, vreau sa fug cat mai departe.

 3. anonim

  Este foarte bine ca vrei sa emigrezi.
  In Portugalia nu se munceste mai mult de 8 ore pe zi.
  Si oamenii se respecta intre ei.

 4. aiurea pe coclauri

  Wow fratilor….emigrarea e asa o toana pt unii! E ca si cum ai decide….la cina avem garnitura de cartofi, nu de orez!

  Nu e deloc asa!!!! NU E!! E ceva ce nu va puteti imagina inainte sa parasiti …tara de unde vreti sa evadati.

  Ca e mai bine sau e mai rau? Cine v-ar putea spune asta? Cine ar lacrima in locul vostru la …ca sa zic in romaneste…daruirea coronitelor la premiantii din scoala! Cine ar tremura cand ascultati un concert de vioara…Enescu, btw, la multi km de unde a fost creat! Cine, repet, CINE, AR MAI VREA SA DUCEM NOI STEAGUL MAI DEPARTE? DE CE I-AS CERE FETEI MELE S FIE ROMANCA IN CONTINUARE?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
eMAG = amazon.com al României?

Pe 24 aprilie se anunţă oficial că Asesoft a cumpărat pachetul majoritar de 51% din acţiunile eMAG. aici şi aici...

Închide