19
Aug
2009

ASUS Advantage pentru România

Asus a anunţat lansarea oficiala a portalului http://advantage.asus.com. Acesta constituie platforma online a unui nou program de fidelizare, destinat partenerilor locali, şi oferă resurse de marketing şi training online. Se pare că se pot înregistra doar firmele importatoare şi distribuitoare, fără persoane fizice.

Cei ce vor comercializa produsele ASUS se vor putea bucura de programului „Puncte Bonus”. Achiziţiile de la distribuitorii autorizaţi sunt recompensate cu puncte. Cu cat vinzi mai mult cu atât strângi mai multe puncte din care poţi să cumperi cadouri şi cu care să-ţi răsplăteşti angajaţii.

Pe noul portal, ASUS oferă şi o secţiune de cursuri online pentru a cunoaşte mai bine produsele ASUS şi beneficiile oferite, comparativ cu alte echipamente concurente. Vă daţi seama că aici se vor lăuda produsele ASUS. Fiecare curs este însoţit de un test opţional, care permite, pe lângă verificarea cunoştinţelor dobândite, acumularea de puncte suplimentare în programul „Puncte Bonus”, pe sistemul „Ştii şi câştigi”.

Asus este unul dintre cei mai mari producatori din domeniul IT&C. Produce: componente pc, monitoare lcd, telefoane mobile, servere, PDA-uri, echipamente de retea, notebook-uri, netbook-uri, produse multimedia etc.

You may also like

Bloggers Lan Party -ediția II – ca pe vremuri
Vând laptop ASUS K50IJ-SX036L – ieftin şi bun
Noutati de la Computex 2012 – ziua zero
ASUS G75V şi G55V – două laptop-uri de gaming aproape perfecte

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Mihai Bendeac semnează cu Antena 1

Când am citit această ştire, nu am crezut că este adevărată, dar am citit şi "comunicatul de presă" (să-l citiţi...

Închide