Asus NX90 in Romania

Astazi am fost la Ateneu. Nu, nu matineu – Ateneul Roman – la prima ora – sa fi fost 10:00. Si am asistat la un superb spectacol sustinut de Asus NX90 si sprijinit de Paula Seling. Un duet de invidiat. Paula Seling are o voce superba si canta live. Asus NX90 a pornit revolutia in domeniul audio pe notebook-uri. Pot spune in gura mare ca NX90 are cel mai puternic sistem audio intalnit pe laptop-uri. Si nu este doar puternic, dar ofera si un sunet de inalta clasa – tehnologiile Bang & Olufsen ICEpower si ASUS Sonic Master.

Acest laptop multimedia este un desktop replacement, un obiect decorativ pentru livingroom, un lucru pe care-l cumperi doar daca ai bani, un living si placerea de a asculta piesele preferate la cel mai fin sunet. Multi o sa spuneti ca la banii acestia – 10 000 lei – va luati cel mai tare sistems audio si cel mai tare TV. Da, perfect de acord, dar cum le carati? Daca aveti cheful si placerea sa va mutati din cabana de la munte la vila de pe litoral – il bagati (ma refer la Asus NX90) in geanta si ati plecat cu el.

Abia astept sa-l testez in camera mea modesta, sa-mi stresez vecinii cu muzica mea preferata si manelistul de la 5 sa-si ia concediu…

Cititi mai multe despre lansarea Asus NX90 in Romania.

O părere la “Asus NX90 in Romania

  1. Pingback: Astăzi lansez “Chinezu te face! De 125×125″ » Chinezu - Un chinez ca tot romanu'

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *