28
Feb
2012

ASUS Padfone – smartphone, tableta, netbook?

Sau poate chiar toate împreuna. ASUS Padfone (click pentru mai multe informaţii) este un gadget 3-in-1. Astăzi am butonat câteva minute această invenţie marca ASUS şi am rămas plăcut impresionat. Telefonul se ridică la standardele actuale ale unui smartphone din piaţă şi are un design plăcut, elegant. Padfone Station este foarte aproape de ceea ce ne oferă ASUS Transformer ca tabletă, iar docking-ul este asemănător cu cel întâlnit la primul Transformer.

ASUS Padfone

ASUS PadFone este un telefon inteligent ce beneficiază de un ecran Super AMOLED qHD de 4.3 inci, cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5GHz și o cameră decentă de 8 megapixeli cu procesor de imagine Fuji, toate învelite într-un design rafinat, optimizat pentru sistemul de operare Android 4.0.

PadFone oferă o versatilitate nemaiîntâlnită prin tehnologia proprietară ASUS Dynamic Display care permite tranziția fără întrerupere între ecranele PadFone și PadFone Station.

Abia aştept să-l testez şi pe post de telefon, să-i verific performanţele până la cel mai înalt nivel. Până atunci, vă las cu filmuleţul de mai jos.

You may also like

Bloggers Lan Party -ediția II – ca pe vremuri
Vând laptop ASUS K50IJ-SX036L – ieftin şi bun
Noutati de la Computex 2012 – ziua zero
ASUS G75V şi G55V – două laptop-uri de gaming aproape perfecte

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
De la Tetris Brick Game la Sony PS Vita – pentru copiii mari

Cine îşi mai aduce aminte de Tetris Brick Game, poate prima consolă portabilă de jocuri? Eu am prins acest tip...

Închide