7
Ian
2009

Autoturismul – alergatura multa

Toti vrem sa avem propria masina. Si eu imi doresc acest lucru, dar cand ma gandesc la ce trafic este in Bucuresti si-n tara si cata alergatura cu acte, asigurari etc, mai bine nu. Am prieteni care au inceput acum sa alerge de la un ghiseu la altul sa plateasca tot felul de taxe si asigurari. Le-am spus despre asigurarea RCA de la Clal Romania pentru a economisi timp si au fost incantati. Totul se face comod si simplu

Ne ofera posibilitatea de a face online asigurarea printr-o aplicatie simpla care economiseste timp. Intri in pagina calculatorului de RCA si completezi formularul cu datele cerute. Poti plati polita online sau la o agentie BRD ori prin transfer bancar sau mandat postal, ce gasesti mai repede in calea ta. Primesti apoi polita prin curier.

Daca nu poti online, ai posibilitatea de a face asigurarea si prin telefon la un numar foarte usor de retinut 021.2.000.000 (este numar cu tarif normal in reteaua Romtelecom), ofera cateva informatii pentru generarea ofertei si plateste la BRD, prin transfer sau mandat. Online se poate plati doar pentru politele solicitate oe Internet. Si la fel e trimisa apoi prin curier.

E bine ca macar nu mai stai la coada si nu-ti mai faci nervi sa alergi de la un ghiseu la altul. Asigurarea RCA e obligatorie si niciodata nu stii cand ai nevoie de ea. RCA Clal cred ca este o solutie buna, mai ales pentru cei care nu mai doresc sa piarda timpul.

You may also like

Asigurarea RCA de la Clal si beneficiile ei

4 Responses

  1. Da, sigur e post plătit, dar nu contează. Fiecare face ce vrea pe blogul lui.
    Eu nu mi-aş face o asigurare online, din motive personale. Nu prea am garanţia că e firmă serioasă, în plus pe cel care-mi încheie asigurarea la maşină îl cunosc de mult timp. Coadă nu e, banii tot ăia sunt…

  2. Sa inmatriculezi, da ai de alergat, dar pt RCA si CASCO, exista broker. De cand mi-am luat o masina ok si am inceput sa caut si o asigurare CASCO, am apelat la un broker. Ma anunta mereu cand am de platit rata la CASCO, il intreb direct la ce firma se merita RCA-ul sau CASCO-ul, unde e mai ok si mai ieftin. In caz de accident mai trage si mici sfori la firma unde ai asigurare sa se miste mai repede.

  3. In bucuresti nu merita sa ai masina…pierzi in trafic o gramada de timp si iti faci nervi…e mai rentabil de mers cu metroul…e buna si o masina acolo pentru urgente sau pentru iesit la sf de saptamina.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Videochat: Bitza si Adrian Despot (Vita De Vie)

Cine doreste, care mai pofteste sa stea de vorba cu Bitza si Adrian Despot sunt invitati joi, de la ora...

Închide