16
Dec
2009

Avatar – filmul anului 2009?

Abia aştept să văd avanpremiera 3D a filmului „Avatar„. Joi de la 17.45 mergem la film, la invitaţia LG-ului. Acţiune, aventuri, SF, thriller, tot tacâmul.

Impresii, păreri şi alte nebunii, după ce ieşim din sala de cinema.

Update
: Da, este filmul anului 2009. A întrecut milimetric de „2012„. Efectele, trucajele, peisajele superbe şi acţiunea au făcut din „Avatar” un film excepţional. Chiar dacă se spune că este 3D, efectele sunt prea slăbuţe. Doar în anumite secvenţe s-a simţit efectul 3D. Apropo, fraţilor are 165 minute. Dacă nu iubiţi filmele SF, de acţiune, aventuri şi basmele, s-ar putea să vă plictisiţi. Totuşi mergeţi la film. Mă gândesc că o să regretaţi dacă nu o s-o faceţi.

Filmul a fost făcut în regia lui James Cameron şi i-a avut ca protagonişti principali pe Sam Worthington, Zoe Saldana. Ca să fie pe înţelesul tuturor, vă voi prezenta „Avatar” în termeni mai normali şi mai apropiaţi de partea virtuală, internetul.

În prezent, oamenii se împart între internauţi şi cei din offline. Prima categorie are avantajul de a fi în ambele medii şi de a interacţiona prin intermediul mai multor porţi sociale, totul cu ajutorul unor avătare. După cum ştiţi, avătarele există pe toate reţelele sociale. Noi când comunicăm pe internet, în prima fază comunicăm şi interacţionăm cu un avătar, asta este ceea ce vedem.

Nu cunoaştem persoana. Poate să fie oricine, informaţiile oferite pot fi adevărate sau false, poate să vorbească în numele cui doreşte etc. Dar cele 2 medii se unesc şi oamenii ajung să se cunoască. Putem să dăm peste oameni cu multiple feţe sau să-i găsim pe cei din viaţa virtuală. Diferenţa dintre personajele celor 2 medii este aceea ca unii sunt mai mecanizaţi, iar ceilalţi mai umanizaţi. Descoperiţi voi care. Ceva de genul s-a întâmplat şi în „Avatar”.

Mulţumesc LG pentru invitaţie.

You may also like

Avatar doar 3 premii?
Acesta este „Ce-o fi cu soţii Morgan?”… a fost
Top 10 filme văzute în 2009
Romanisme – Nu ştiam că trebuie să ştiu tot

12 Responses

  1. Apare in primavara nu? Astept sa-l iau de undeva sau chiar sa-l vad on-line pe un site undeva ca pana ajunge in mall …

    btw e nominalizat la 4 categorii la Oscar!

  2. Pingback : LG Chocolate – BL40 şi BL20 de la Moş Crăciun | Blogu` Lu` Sorin

  3. Pingback : Premiera AVATAR! | Anunturi Online Gratis Anunturi Particulari Apartamente Garsoniere Inchirieri Vanzari

  4. Pingback : Top 10 filme văzute în 2009 | Blogu` Lu` Sorin

  5. Pingback : Avatar doar 3 premii? | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Internet mobil: Zapp, Vodafone, Orange, RomTelecom, RCS&RDS

Acum că am şi eu laptop, zic să intru în rândul lumii şi să-mi iau şi un internet mobil pentru...

Închide