26
Ian
2009

Bani negri din WC-uri

WC
In Romania, o afacere care va merge bine si pe timpul Crizei Economice, este cea cu taxa ceruta la WC. Fie ca sunteti prin gari, autogari sau la metrou, pentru a-ti face nevoile omenesti la WC-urile din incinta acestor locatii, trebuie sa achiti o taxa intre 0.5 si 2 LEI. Nu achiti, faci pe tine, sau cauti un WC public fara taxa. Uneori e posibil sa fie prea tarziu:).

Eu consider ca, banii obtinuti din aceasta taxa, sunt bani negri pentru ca nu se dau bonuri fiscale. De cate ori am fost si eu, obligat de imprejurari sa-mi fac nevoile la aceste WC-uri, nu am primit bon. Conform legilor fiscale din Romania, orice serviciu sau produs cumparat cu bani cash trebuie insotit de bon fiscal.

Sunt deacord sa platesc o taxa ca sa fac ceva in WC-ul lor, dar daca tot dau un ban vreau si conditii decente si bon fiscal. De multe ori, cand intri in aceste WC-uri, iti este scarba sa mai faci ceva. Bani stiu sa ceara, dar asa cum e in Romania, nu se ofera nimic in schimbul lor.

In filmuletul urmator, Garcea va explica mai bine ce si cum stau treburile pe la WC-urile publice.
(Mersi Bobe)

Daca ti-a placut articolul si ai cont pe Bligg, poti sa-mi dai un vot aici

You may also like

În adolescență…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Şi el are telefon
Problemele cotidiene

8 Responses

  1. Pe mine cand ma apuca niste crampe de depunator, merg si depun. Nu mai tin cont ca dau 50 de bani sau 1 LEU. Dar uite ca asa se imbogatesc unii, si noi trebuie sa suportam jegurile lor.

  2. Sa stii ca nici in tarile Occidentale nu se cere o astfel de taxa. Am platit 0.5 euro pentru a intra intr-o toaleta din Rotterdam si nu mi s-a dat bon. In schimb, era curatenie luna si miros proaspat, nu ca la noi.

  3. in Cehia de exemplu, in Praga la toate toaletele se platea 🙂 ceva de genul 5mii. Ce mi-a placut e ca la unele era diferentiere barbat/femeie :))
    N-aveai ce sa faci, marcai banu si-ti dadeai drumul. Ultimii bani cheltuiti in Praga au fost la un wc 🙂

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Blogscarurile 2009

Mihnea ne anunta intr-un articol pe codexpolitic.us ca Blogscarurile sunt deja la a doua editie. Mergeti si votati si voi...

Închide