17
Noi
2008

Barbatii sunt incapatanati?

Citeam in dimineata aceasta o poveste prezentata de o femeie, pe care o relatez si eu mai jos:

Saptamana asta, intr-o dimineata cand trebuia sa plece la munca imi spune sa trec pe la magazinul cu jocuri pt PC ca si-a comandat un joc care trebuie platit! Am crezut ca nu aud bine,l-am lasat, nu m-am certat atunci pt ca era 5 dimineata dar am stat si m-am gandit ca eu nu arunc sume mai mari de banii fara sa discut cu el inainte si mai ales acum cand ne trebuie fiecare cent pt mutat,vine bebele..........
vine de la munca si observa ca jocul nu este compatibil cu pc-ul si cu toate ca-m insistat sa nu-l deschida pt ca nu-l mai pot da inapoi, l-a deschis,la jumatate de ora imi spune sa ma duk sa-l duk inapoi ca nu merge.............am crezut ca plesnesc de dracii,50€ aruncati pt ca se incapataneaza sa faca intoteauna cum vrea el. Ieri am dus jocul inapoi,normal ca tipul n-a mai vrut sa-l ia dupa ce jocul a fost deja instalat si a ramas sa-l las la el si cand o sa-l vanda (asta se poate intampla si in 5 lunii) ne suna. Banii nu,joc nu.............unde-i logica???? Am venit acasa plina de dracii si cu spuma la gura,daca era langa mine al mancam,dar pana a venit el acasa eram deja calma si i-am explicat frumos ca asa ceva a facut pt ultima data.sa vad cate zile tine minte????

Asta e un caz rezolvat pasnic si nu cu pierderi mari, dar stiu cazuri in care s-au lasat cu despartiri si cu pierderi importante de bani, tocmai pentru ca barbatul a fost incapatanat si a facut ce a vrut. Oare de ce barbatul este atat de orgolios si incapatanat? Stiu si femei care fac la fel.

You may also like

Nu este poveste…
Povestea cenuşăresei
Ruleta în Africa
Cum să faci femeia fericită

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Vama intra in politica si sustine un candidat pentru Parlament

Trupa Vama va tine astazi o conferinta de presa, cu incepere de la orele 12.00 la hotel Phoenica Grand, sustinuta...

Închide