Batalia la sefia PNL-ului

S-a dat in direct la „Sinteza Zilei” intre Tariceanu si Crin Antonescu. Am vazut si eu aceasta „batalie”. Am vazut un Tariceanu disperat dupa un scaun de sefie al PNL-ului si salivand dupa putere si un Crin Antonescu diplomat, bun orator si sigur pe el.

Crin Antonescu a sustinut ca nu este omul nimanui, si va ajunge la sefia PNL-ului fara bani, pile si alte aranjamente. Are mare incredere in congresul PNL-ului.
Tariceanu „l-a atacat” mereu Antonescu, s-a pierdut in cifre si detalii inutile. S-a laudat cat de bun a fost el la sefia PNL-ului si ce mari (inexistente) realizari a facut ca prim-ministru.

Eu sunt deacord cu spusele lui Crin Antonescu, deocamdata. E adevarat ca omul nu e omul nimanui, dar pe viitor va ajunge. Poate este adevarat ca nu are mari averi, dar pe viitor poate le va avea. Este adevarat ca poate va castiga sefia PNL-ului, dar nu si postul de presedinte al Romaniei. Electoratul nu-l stie si nu stiu ce incredere ii acorda.

In ceea ce priveste personajul Tariceanu, sunt rezervat. A fost prim-ministrul Romaniei si n-a facut NIMIC. Sau poate a facut, dar eu, ca cetatean de rand, n-am observat nimic. Nu stiu daca a dus la final macar un proiect anuntat acum 4 ani. Si daca va ajunge Tariceanu presedinte al PNL-ului, eu nu-l votez ca presedinte.

Ca o concluzie la emisiune, un circ pe cinste. Mai trebuia sa ne ofere „painea” si puteam afirma ca am avut parte de „paine si circ”. Indiferent cine va prelua sefia PNL-ului, nu va avea suficienta putere sa-l invinga pe Basescu.

4 păreri la “Batalia la sefia PNL-ului

  1. Maricica

    Faptul ca Crin Antonescu este un bun orator si diplomat nu ajuta cu nimic faptul ca este apt pentru a se duela cu Traian Basescu, fapt pe care de altfel l-a si recunoscut. tariceanu are avantajul de a se implica activ in PNL dar si de a-l cunoaste bine pe adversarul Traian Basescu.

  2. Doncea

    As miza totusi pe Tariceanu. Poate nu are forta sa-l invinga pe Basescu, dar sa-l duca in turul doi sigur are. Pe de alta parte sa nu uitam ca are exercitiul luptelor cu Basescu din ultimii patru ani. Si poate tu nu ai observat, dar societatea per ansamblu sigur a observat o crestere in anii in care a fost el prim-ministru. Sa vad de ce-i in stare actualul Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *