BCR Open România 2009 – hai la tenis

A început cea de-a 17-a ediţie BCR Open Romania şi se desfăşoară în perioada 19-27 septembrie pe zgura de la Arenele B.N.R. – str. Dr. Staicovici nr. 42-46, sector 5, Bucuresti. Iubitorii tenisului vor putea să-l vadă pe Andrei Pavel în postura de jucător la această ediţie, ultima din cariera sa. Încă de anul trecut, acesta a anunţat că îşi va încheia cariera dupa BCR Open Romania 2009.

Capul de serie şi favoritul acestei ediţii este jucătorul rus Igor Andreev, numărul 28 mondial alaturi de care vor mai participa: Nicolas Almagro din Spania, numărul 35 mondial; argentinianul Monaco Juan, numarul 42 în clasamentul ATP; Florrent Serra şi Andreas Seppi. Lista completă a jucătorilor.

Astăzi voi merge să asist la primul meci de tenis din cariera mea de spectator. O să revin cu impresii, poze şi alte detalii, totul la cald. Cine mai merge?

Update: Câteva poze şi un filmuleţ.

BCR Open Romania 2009 – Luckzac vs. Beck

A început să-mi placă tenisul. Este un sport liniştit, inteligent şi foarte solicitant, asta dacă-l practici. Ca spectator, poţi să dormi cât vrei că nu te deranjează nimeni. Dacă în fotbal, 22 de „nebuni” fug după o minge şi când o prind, dau cu piciorul în ea, în tenis 2 tipi dau o minge de la unul la altul fără prea multă zarvă, nici musca nu se aude. Deci aşa este în tenis!

Bilete BCR Open Romania 2009
Program si rezultate BCR Open Romania 2009

2 păreri la “BCR Open România 2009 – hai la tenis

  1. Pingback: Ca la plajă… | Blogu` Lu` Sorin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *