Becali arestat – pro sau contra?

Joi dimineata m-am trezit cu o stire bomba „in cap”: „Perchezitie la casa lui Gigi Becali si retinerea acestuia”. Am inteles ca motivul ar fi acela ca Gigi Becali ar fi sechestrat 3 hoti care i-ar fi furat masina prin ianuarie. Acestia au depus plangere pentru sechestrare si acuza faptul ca au fost loviti.

Am trai s-o vad si pe asta. Hotii striga infractorul. Apropo, hotii au fost arestati si judecati pentru fapta lor?

Justitia Romaniei calca stramb si cred ca este doar un joc de imagine. Eu sunt contra arestarii lui Gigi Becali. In cazul acesta nu-l vad vinovat. Daca pe hoti i-a mancat in „cuvantul din 3 litere”, acum sa se scarpine.

Update
: Gigi Becali retinut pentru 29 zile.

6 păreri la “Becali arestat – pro sau contra?

 1. Cristi VADUVA

  nu poti sa-ti faci singur dreptate. Unde am ajunge daca fiecare si-ar face dreptate de unu singur? Am fi mai rau ca in vestul salbatic.

  pe cei ce i-au furat masina i-a scarpinat in cuvantul de 3 litere … insa tot in acelasi cuvant l-a scarpinat si pe fecalii. Cel mai corect ar fi ca fiecare sa-si primeasca pedeapsa, unii pentru furt altii pentru sechestrare de persoane, altii pentru agresiune si ce-au mai facut bodyguarzii aia pe acolo …

  Insa e romania si cu siguranta va aparea un viciu de procedura, o chestie de genul ca „hotii masinii” n-au depus plangere si becalii nu o sa pateasca nimic, iar becalii nu deplange futrul asa ca nici hotii nu patesc nimic … si toate lumea e fericita, insluvis presa care a avut audienta cu inca un subiect de kko.

  Of of … mai mai !

 2. Lucianl

  Asta se intampla doar la noi :”Justitie la televizor”, o incercare de acoperire a problemelor cu care se confrunta populatia:pierderea locurilor de munca, diminuarea substantiala a veniturilor, lipsa de siguranta….. Poate ca foarte multi dintre noi am fi procedat la fel, dar aici se interpreteaza efectul nu cauza….Vom ajunge sa nu mai ripostam la agresiuni,hotii,talharii de teama ca nu cumva stimabilii hoti sa nu se simta „lezati” si sa ne acuze.

 3. Pingback: Blogu` Lu` Sorin » » Din blogosfera 30.03-03.04 2009

 4. Sorin Autor articol

  Poate ca nu a procedat corect….dar nici sa fie arestat. Vieti omenesti au fost luate de corpuri diplomatice, politicienii romani fura si nu sunt nici macar audiati….iar pentru asa ceva il arestam si-l si retinem 29 de zile. Muje Justitia din Romania…

 5. Oana

  Incredibil stimabililor cum am cazut in capcana basescianului. Acest subiect tine de 2 zile primele pagini ale ziarelor si este subiectul numarul unu la TV. De parca nu am avea atatea subiecte de expus si de dezbatut (doi si un sfert, popoviciu, mircea basescu). Este de-a dreptul penibil modul in care se incearca manipularea populatiei prin acest subiect de 2 bani cu 0 credibilitate. Nu tin partea oierului, ca ar fi destule pentru care merita sa stea inchis, dar cum vine asta: pagubitul arestat si vinovatii in libertate?Niste hoti ordinari, care din agresori au devenit victime peste noapte…se face atata tam-tam cu 3 armate de mascati, o inregistrare care nu dovedeste nimic. Sincer, o incercare jalnica de diversiune a domnilor procurori ajunsi circarii Romaniei.Domnu’ Jiji,pac pac, se pare ca ai suparat pe cineva acolo sus.
  De mass-media din Romania….n-am cuvinte. Oare sunt toti cumparati politic?….Oare numai are nimeni curajul sa spuna lucrurilor pe nume? Si mai vor sa fie respectati cand se dau cu hotii si actioneaza la comanda politica. Imi rezerv dreptul de a fi sceptica si de a avea serioase indoieli asupra acestui subiect.
  Cateodata imi e rusine ca sunt romanca. Cu ce oi fi gresit sarac popor roman, de ai parte numai de rele?
  Imi e scarba dragi conationali…de-a dreptul scarba

 6. Cristi VADUVA

  Sorine, pui problema putin gresit. Nu se zice „De ce sa-l aresteze pe Becali, daca cei ceilalti au furat si n-au patit nimic” …. problema e de ce nu au ajuns si ceilalti acolo unde e locul, deocamdata Becali sta acolo unde ii e locu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *