28
Apr
2010

BenQ SlimLED – cele mai subtiri monitoare

Astazi, intr-un cadru festiv, s-au lansat cele mai subtiri monitoare LCD, mai exact seria BenQ SlimLED. Modelele vazute de mine sunt de 24 inch, cantaresc aproximativ 3 Kg si au o grosime de 14 mm. Cateva poze cu noile monitoare aveti mai jos.

Update: Cele 5 noi modele cu dimensiuni de 18.5 inch (V920) , 21.5 inch (V2220 / V2220H) si 24 inch (V2420 / V2420H) apartinand seriei V inglobeaza functii de reducere a consumului de energie si un contrast dinamic de 10milioane:1. Toate modelele dispun de conectivitate DVI si D-Sub, in timp ce produsele ce cuprind litera “H”, includ de asemenea conectivitate HDMI 1.3 si iesire pentru casti. Pretul noilor monitoare Slim LED porneste de la 529 RON si variaza in functie de diagonala.

Noua serie V de la BenQ vine într-o varietate de modele, în funcţie de diagonală:
· 18.5”W – V920
· 21.5”W – V2220 / V2220H
· 24.0”W – V2420 / V2420H

You may also like

BenQ V2420H – monitorul ideal
Ce testez in prezent?
Samsung 931C
Benq E1050 – cea mai subtire camera de 10mpx din lume

11 Responses

 1. Pingback : Tweets that mention BenQ SlimLED – cele mai subtiri monitoare | Blogu` Lu` Sorin -- Topsy.com

 2. Gheorghita Teodoru

  Pe langa BS-ul publicitar de rigoare (pardon, product placement) era util daca furnizai niste informatii… utile, precum consumatorii tinta (gamerii au alte nevoi decat cei care mananca DTP) si date tehnice (timpi de raspuns, gamut, adancime de culoare, merge pivotat, etc).

  Remarc butonul de pornire si inelul din jurul lui. Imi inchipui ca e o placere sa-l vezi pe intuneric, cu ocazia unui film. Butonul ala imi sugereaza un prezervativ. Hmm… prezervativ… filme… un pr0n, ceva ?

 3. Gheorghita Teodoru – acesta nu este review. Este doar o mica prezentare. In scurt timp va ajunge si in teste si atunci voi oferi mai multe informatii:)

 4. Pingback : Ce testez in prezent? | Blogu` Lu` Sorin

 5. Pingback : BenQ V2420H – monitorul ideal | Blogu` Lu` Sorin

 6. Dan Pop

  Salutare, am o mica intrebare. Am un monitor BenQ V2220H care functioneaza impecabil dar nu inteleg un lucru. Observ ceva ce la alte monitoare nu am vazut sa faca pana acum. Inainte de a spune despre ce este vorba, mentionez ca am conexiune la PC pe un cablu obisnuit VGA. Inrtebarea mea este urmatoarea: De ce ascest model BenQ se comporta diferit la capitoulu „mesaje afisate” la pornirea PC-ului la care este conectat. Mai precis, la inceput cand am avut monitorul nou, scos din tzipla, in momentul cand l-am conectat prima oara functia „Auto Ajustment” mi-a fost afisata doar o singura data la conectarea monitorului la PC, apoi dupa o vreme imi aparea pe ecran pe langa mesajul de „Input D-sub” si afisajul rezolutiei monitorului si functia Auto Ajustment la fiecare pornire a PC-ului, fapt care nu se repetase pana atunci iar acum aceasta functie nu mi-o mai afiseaza automat deloc. In urma unei pene de curent, monitorul iar si-a schimbat afisajele si in prezent imi afiseaza doar mesajul „Input D-sub” si mesajul despre rezolutia lui de 1920/1080. Eu as vrea sa stiu daca acest comportament este normal pentru monitorul BenQ V2220H, deoarece toate celelalte monitoare pe care le-am avut mereu se deschideau la fel de fiecare data cand porneam pc-ul fara ca sa-si schimbe mesajele la pornirea zilnica a pc-ului meu. Mentionez ca nu am instalat programele de pe cd-ul ce l-am primit in cutie odata cu monitorul si am pe PC Windows 7. Pe de alta parte mentionez ca nu am probleme cu ajustarea imaginii deoarece chiar si daca nu mai afiseaza functia „Auto Ajustment” automat, totusi imaginea se vede foarte bine si e foarte bine incadrata pe display. Doar intreb de ce acest monitor mereu isi schimba mesajele de pornire. Are vre-o problema sau e normal sa se comporte asa? Va multumesc anticipat.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
BurnShots

"Esente tari in sticlute mici" - un proverb perfect pentru BurnShots (Burn Energy Shot). Aceasta este o noua bautura energizanta,...

Închide