25
Ian
2011

Birou – Banca – Casa – Millennium Bank in drumul tau

Dragii mei, va anunt ca urasc bancile. Am 2 motive mari si foarte intemeiate. Primul motiv, practica o politica de „cotropire”. Sunt prea rele cu cei buni si prea bune cu cei rai. Ciudat, dar adevarat si am simtit-o pe buzunarul meu. Al doilea motiv, niciodata nu sunt in drumul tau, atunci cand ai nevoie. Si mereu te lovesti de ele cand nu le cauti.

Am alergat dupa o banca, de mi-au iesit ochii din cap, sa fac o plata. Si asta pentru ca unele sucursale nu lucrau cu persoane fizice si trebuia sa depun suma la un ghiseu. Nu era mai simplu daca imi ofereau o harta a sucursalelor care si cum lucreaza?

Ceva cam cum au facut cei de la Millennium Bank. „Millennium Bank in drumul tau” – lansata in cadrul campaniei „Millennium Treasure” a Millenium Bank – este o aplicatie pentru calculatoare, prin intermediul careia va puteti calcula si configura traseul optim intre 2 puncte (de exemplu casa – birou), astfel incat acesta sa includa si o sucursala Millennium Bank.

Indroduceti numele strazii pe care locuiti si numele strazii unde aveti biroul, apoi apasati butonul „Arata Ruta”. Dupa apasarea butonului respectiv, traseul de acasa la serviciu apare subliniat cu culoarea albastra, afisand si sucursalele Millennium Bank (notate cu „M”).

Puteti naviga si cu mouse-ul, putand selecta cu butonul drept punctul de plecare si pe cel de sosire, traseul generandu-se intre cele doua puncte.

Am facut un test si uitati ce a iesit:). Ocolesc cu 1.5Km, in drumul meu de acasa la birou, ca sa ajung la o sucursala Millennium Bank.

You may also like

Concurs şi super premii de la Millennium Bank
„Millennium Bank – Viata ne inspira” pe iPhone si Android
Cum iesi din criza financiara? – Millennium Bank si salarii de 1500 lei

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Imi place bucataria chinezeasca

Faptul ca sunt un gurmand, cred ca nu mai este secret. Cine a mai citit acest blog, cred ca a...

Închide