12
Noi
2008

BitDefender Internet Security 2009

BitDefender Internet Security 2009Ieri am avut surpriza sa primesc de la BitDefedender o licenta de antivirus „BitDefender Internet Security 2009„. Chiar aveam nevoie de un antivirus si pot spune ca mi-a prins bine. Pana mai acum ceva vreme am utilizat antivirus kaspersky, dar de azi, timp de 1 an voi folosi Internet Security 2009 de la Bitdefender. Vad ca-si face la fel de bine treaba si calculatorul il „rumega” bine. Nu se simte c-ar ingreuna sistemul in momentul scanurilor. Pentru cei ce doriti sa va scanati calculatorul on-line, la mine pe blog se gaseste un scan on-line pe care va invit sa-l folositi.

You may also like

Kaspersky PURE
Fii original si pleci la Roma
De ce Kaspersky Internet Security 2010?
Kaspersky Internet Security 2010 – Viral

2 Responses

  1. andrey91 poate e cum spui tu…dar cand te trezesti cu troyeni in calculator nu da vina pe calculator. NOD32 stie el ce face:)). Si distrugatorul de Windows este AVG-ul. Apropo vezi ca NOD32 este pe locul 10 spre 15 in top mondial. Kaspersky pe primul BitDefender pe 2 la utilizatorii home useri. La firme BitDefedenr si Norton ocupa primele 2 pozitii, apoi Kaspersky.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Ana Maria – 3 secunde – melodia de miercuri 12.11.2008

Astazi Ana-Maria Georgescu a lansat oficial videoclipul la piesa "3 secunde". Am vazut la Olix videoclipul si am ascultat melodia....

Închide