29
Mar
2013

Bloggers Lan Party -ediția II – ca pe vremuri

Toma Nicolau a lansat o serie de evenimente dedicate bloggerilor pasionaţi de gaming. Pe 1 decembrie 2012, 24 de bloggeri cu mine pe listă am petrecut o zi printre calculatoare şi jocuri. A fost ediţia FPS-urilor şi ne-am duelat prin Quake 2, Counter-Strike 1.6 și Call of Duty 2. A fost o ediţie nostalgică, în amintirea vremurilor din tinereţe. Ca să vă faceţi o idee despre cum a fost la prima ediţie, intraţi pe Bloggers Lan Party 1 în imagini!

blp-2-poster-1-300x400

După feedback-ul pozitiv de la prima ediţie, Toma a pregătit o nouă ediţie, de data aceasta un long night. Încă nu ştim lista jocurilor, dar se pare că World of Tanks este cap de afiş. Mda, nu am deloc experienţă în minunăţia asta cu şenile. Se anuţă şi multe premii, deci trebuie să mă antrenez. Data trecută s-au dat accesorii de gaming, hard disk-uri externe, plus multe alte premii, toate însumând aproximativ 4000 EUR. Oricum ar fi, sper să fie cel puţin la fel de distractiv ca la prima ediţie. Şi abia aştept să văd dacă mai rezist la un long night. Pe vremuri eram pe baterii, dar timpul trece şi ne mai uzăm.

Dacă eşti blogger, eşti pasionat de gaming şi eşti pasionat de World of Tanks, înseamnă că este vremea să te înscrii la Bloggers Lan Party -ediția II.

Momentul sponsorilor:
Bloggers Lan Party -ediția II, este un eveniment susținut de RomtelecomAsus,BitdefenderEvomag și ROCCAT.

You may also like

Fă bine! E simplu!
Bucureştiul văzut de sus
Bloggers Lan Party 1 în imagini (foto/video)
Bloggers Lan Party – 1 decembrie 2012 în reţea

2 Responses

  1. Mergeam si eu daca eram din Bucuresti 🙂 Am jucat World of Tanks si e destul de fain, doar ca ma plictiseam ca dura prea mult sa intru pe un server. Dar cand jucam eu abia se lansase, deci acum nu ar trebui sa mai fie probleme. Oricum, voi jucati in retea, deci..

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Academia Canon cu Dan Beşliu – start la înscrieri

Sâmbătă am participat la o scurtă conferinţă în cadrul căreia a fost anunţată Academia Canon. Canon România împreună cu Dan...

Închide