22
Iun
2008

Blogosfera trage un semnal de alarma

In urma stirii cum ca doi tineri din Bucuresti au fost arestati pentru download ilegal de muzica, mai multi bloggeri si-au postat parerile. Asa cum era de asteptat, acestia doresc sa traga un semnal de alarma si practic sa-mi confirme faptul ca peste 95% din populatia Romaniei poate fi acuzata de piraterie. Cativa bloggeri ne prezinta lista infractorilor in diferite zone din tara: Bihor, Arad, Iasi, Botosani, Timis.

As vrea sa comunic si eu parerea mea legat de anti-piraterie. Dragi oameni ai legii, nu asa se face dreptate si nu asa combateti pirateria. In primul rand pirateria apare datorita nivelului de trai din Romania care este vai de mama lui. Eu unu as prefera sa cumpar cd-uri originale cu muzica, cu filme, cu programe. Toti stim ca ce este original este mult mai bun decat ceea ce se pirateaza. Eu am cateva cd-uri originale cu filme, muzica si programe si nu se compara cu cele pe care le gasesti piratate. Dar cum poti sa-ti permiti acest lux (pentru Romania este lux), cand tu nu ai ce pune pe masa? In momentul de fata, nimeni nu mai vinde si nu mai face afaceri cu informatie luata ilegal. 99% dintre romanii care au calculatoare isi iau muzica, filmele si programele de pe net pentru propria utilizare. Pentru a combate pirateria, trebuie sa faceti in asa fel incat sa traim mai bine, asta e adresata politicienilor.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Studii demografice – noiembrie 2009 – sorin.rusi.ro
Noua mea temă la blog…
Nu am dispărut…

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Dacia Logan Sport

Am ras putin la aflarea acestei stiri. Grupul Renault doreste sa lanseze Dacia Logan Sport. Asa cum ne-au obisnuit francezii,...

Închide