27
Iun
2009

BlogTrip – ziua 1 – drumul spre Oradea – (update)

A durat aproximativ 16 ore. In compania a 10 bloggeri (Pyuric, Elena, Buddha, Bluarto, Ovidiu, Gabi, Raluxa, Roxana Radu, Bobby Voicu, Adi Ciubotaru), drumul a fost o experienta frumoasa unica pana in prezent.

Am oprit de mai multe ori pentru a surprinde frumusetile naturii si pentru a ne alimenta ”ghiozdanele” ( prima pauza de masa a fost pe Valea Oltului la DADA si a doua pauza de masa a fost la un restaurant din Deva). Intre mese am fost si-ntr-o expeditie la Sarmizecetusa, adevarata aventura.

(buddha)

Intr-un tarziu am ajuns la destinatie. Ne-am odihnit pentru ziua de azi. Urmeaza BlogTrip – ziua 2 – workshop si intalnirea cu bloggerii oradeni.

Cand voi ajunge in Bucuresti, voi reveni cu mult mai multe detalii, filmulete si fotografii.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
#BlogTrip si #NationalTweetMeet
Blogger face – Sorin Rusi
Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…

6 Responses

  1. Pe la minutul 7:25 Bobby se scaprina in fund, tocmai cand vorbeati de faptul ca cineva se documentase in legatura cu acel monument. Nu stiu daca Bobby si-a dat seama, dar e super tare faza …. 🙂

  2. Ati fost si la Biserica Densus si la rezervatia de zimbri? Daca va intoarceti pe acelasi drum, nu le ratati. Sunt interesante. Eu cand am fost mai erau vreo 8-10 zimbri, dar a meritat drumul. Nu sunt la mare distanta de Sarmisegetuza.

  3. Pingback : BlogTrip 2009 - Oradea - concluzii | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Michael Jackson este o legenda?

Michael Jackson a murit? Încă nu-mi vine să cred că am citit ştirea pe diferite site-uri. Starul muzicii pop a...

Închide