BlogTrip – ziua 1 – drumul spre Oradea – (update)

A durat aproximativ 16 ore. In compania a 10 bloggeri (Pyuric, Elena, Buddha, Bluarto, Ovidiu, Gabi, Raluxa, Roxana Radu, Bobby Voicu, Adi Ciubotaru), drumul a fost o experienta frumoasa unica pana in prezent.

Am oprit de mai multe ori pentru a surprinde frumusetile naturii si pentru a ne alimenta ”ghiozdanele” ( prima pauza de masa a fost pe Valea Oltului la DADA si a doua pauza de masa a fost la un restaurant din Deva). Intre mese am fost si-ntr-o expeditie la Sarmizecetusa, adevarata aventura.

(buddha)

Intr-un tarziu am ajuns la destinatie. Ne-am odihnit pentru ziua de azi. Urmeaza BlogTrip – ziua 2 – workshop si intalnirea cu bloggerii oradeni.

Cand voi ajunge in Bucuresti, voi reveni cu mult mai multe detalii, filmulete si fotografii.

6 păreri la “BlogTrip – ziua 1 – drumul spre Oradea – (update)

 1. Cristi VADUVA

  Pe la minutul 7:25 Bobby se scaprina in fund, tocmai cand vorbeati de faptul ca cineva se documentase in legatura cu acel monument. Nu stiu daca Bobby si-a dat seama, dar e super tare faza …. 🙂

 2. Sorin Grumăzescu

  Ati fost si la Biserica Densus si la rezervatia de zimbri? Daca va intoarceti pe acelasi drum, nu le ratati. Sunt interesante. Eu cand am fost mai erau vreo 8-10 zimbri, dar a meritat drumul. Nu sunt la mare distanta de Sarmisegetuza.

 3. Pingback: BlogTrip 2009 - Oradea - concluzii | Blogu` Lu` Sorin

 4. newdada

  Am fot si eu pe Valea Oltului si chiar am dormit la pensiunea Dada; am facut si poze.
  Din pacate, nu am ajuns inca la Sarmizecetusa, dar e in plan;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *