28
Iun
2009

BlogTrip – ziua 3 – in drum spre Bucuresti – (update)

28.06.2009
– 7.00 trezirea – M-am trezit destul de ok, chiar daca am adormit destul de tarziu.
– 8.00 plecarea din Oradea – Lasam in urma un oras frumos, curat, civilizat si cu oameni exceptionali. Cu ocazia aceasta, am atins un obiectiv. Acela de a incepe sa vizitez orasele din vest.
– 10.00 relax la Cluj – Un oras frumos, dar m-am simtit ca in Bucuresti (aglomerat cu soferi rai si uneori nesimtiti).
(foto Buddha)
12.00 Salina – Prima data in salina si chiar s-a meritat. Daca aveti de gand sa mergeti, nu uitati sa va luati haine groase pentru ca-n salina e frig.

BlogTrip – Intrarea in Salina

BlogTrip – Salina Turda

– Intre salina si pestera, am facut un popas in care eu am devenit omul cu un adidas negru si unul alb. Am nimerit intr-un noroi. Recunosc ca eu sunt vinovat pentru ca merg pe unde nu trebuie.

17.00 Pestera Scarisoara – Un alt obiectiv atins, dar sincer eu n-as urca fara o masina 4 x 4. Mercedes Viano a urcat fara probleme, parca era pe bulevard. Am ajuns acolo si a trebuit sa asteptam pana la ora 17.00 sa intram in ultima serie. In pestera se intra de 7 ori pe zi, la ore fixe. Totul a durat 30 de minute: 10 minute coborarea, 10 minute fotografierea si vizitatul si 10 minute urcatul.

BlogTrip – Pestera Scarisoara – Coborarea partea II

BlogTrip – Pestera Scarisoara

– la x ora – pranzul si cina impreuna:) – Cred ca era in jur de ora 20.00. Inainte de masa, m-am balacit intr-un rau. Sincer nu stiu cum se cheama raul si nici cum se numeste pensiunea unde am mancat. Cine ma ajuta din BlogTrip?
– la y ora – am pornit spre Bucuresti
29.06.209
– 4.00 Am ajuns in Bucuresti – Drumul a fost foarte greu si la dus si la intors, iar noi am avut soferi eroi: Bobby, Raluxa si Roxana.
– 5.00 Am ajuns acasa

O sa completez articolele dedicate BlogTrip cu detalii, fotografii, filmulete etc. Chiar a fost fain.

Sponsorii BlogTrip: Microsoft, GreenPixel şi Mercedes-Benz

Ii multumesc si lui Bobby Voicu (seful de trib) pentru tot ce a insemnat BlogTrip. Pe langa faptul ca am reusit sa cunosc oameni noi, interesanti si sa vad persoanele cu care ma stiu de ceva vreme din online, am reusit sa adun si un bagaj de cunostinte rezultat din socializarea si prezentarile in cadrul BlogTrip. Multe lucruri nu se pot exprima in cuvinte. Fotografiile nu pot arata emotiile si bucuria din sufletul celor prezenti. Amintiri frumoase, destul de multe.

Despre BlogTrip a mai scris si: raluxa, 2, 3, Elena, 2, Roxana Radu 1, 2, 3, Bluarto, pyuric si lista poate continua. O gasiti la Bobby. S-au strans zeci de filmulete si sute de fotografii. Cred ca este cel mai mediatizat eveniment blogosferic. la mine pe contul de youtube gasiti filmulete si pe flickr fotografiile. Cu asta cred ca am terminat despre #BlogTrip, sau poate voi mai reveni si cu alte articole.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
#BlogTrip si #NationalTweetMeet
Blogger face – Sorin Rusi
Colorează-ți Crăciunul! – ce am ratat…

10 Responses

  1. Pingback : paulierco’s blog » BlogTrip Oradea

  2. Pingback : BlogTrip Oradea - reactii | Blogul lui Bobby Voicu - alpha beta version

  3. Pingback : BlogTrip Oradea 2009 | Varadinum.com

  4. nu prea am fost geana eu cu blogtripul asta ca, cu siguranta veneam si eu pe eroilor la o cafea cu voi toti.. ma bagam mecanic auto si va faceam poze pe ascuns daca nu eram primit la masa 🙂 ( am uitat sa mentionez ca e vorba de cluj )

  5. Nu am avut de pe ce sa anunt ca ajung in Cluj ca ne strangeam mai multi. Mai sunt 2-3 persoane din Cluj cu care ma cunosc doar virtual.

  6. Pingback : BlogTrip 2009 - Oradea - concluzii | Blogu` Lu` Sorin

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
BlogTrip – ziua 2 – workshop – (update)

Ne-am trezit la 10, a urmat micul dejun si acum ne pregatim pentru intalnirea cu bloggerii oradeani si workshop.

Închide