Blogurile si campania electorala

Astazi a avut loc Conferinta Internationala de Marketing si Comunicare Politica, eveniment tinut la Hotel Intercontinental Bucuresti pe durata a 11 ore, la care au participat diferiti oameni de afaceri, politicieni, bloggeri, oameni din televiziune si presa. La indemnul lui piticu21 (dadea mesaje pe twitter cu link de la chat) am intrat si eu pe chat-ul www.realitatea.net. Am prins de la 14:30 la 15:30, cand au fost ca invitati: Corina Cretu, Elena Udrea, Alina Gorghiu, Catalin Tolontan, Cristian Patrasconiu, Costi Rogozanu, Pavel Lucescu si Ioan T. Morar. Aceasta dezbatere de o ora a purtat numele de „Sa dam electoratului cat mai multe bloguri„. Fiecare si-a spus punctul de vedere cu privire la bloguri, blogosfera, relatiile dintre blogurile oamenilor politici si cititor, despre cititori etc.. Au recunoscut ca blogosfera a ajuns sa fie considera o putere in stat, nu se stie a cata putere dar este o putere. Blogosfera influenteaza masele.

Oare Blogosfera va influenta intr-un fel campania electorala ce va fi demarata intr-o luna? Cei prezenti au marturisit ca nu vor face campanie electorala pe bloguri, dar eu cred ca va fi invers. Blogurile vor fi folosite in aceasta campanie electorala. Fiecare politician, posesor de blog, isi va face propria campanie pe blogul personal si de ce nu poate si pe altele. Sunt foarte multi bloggeri care vor scrie despre campania electorala si despre politicieni. Nu m-ar mira sa vad bannere electorale pe diferite bloguri. Fiecare om are o parere despre politica si politicieni si e liber sa-si sustina simpatizantii.

Eu nu prea le am cu politica, asa ca nu ma bag prea mult astfel de discutii. Daca cineva imi va propune sa fac campanie electorala pe blogul meu, nu stiu daca voi da curs acestei propuneri. M-am cam scarbit de toti. Au fost la putere si PSD si PD si PDSR si PNL-PD incat azi nu mai am incredere in nimeni. Fiecare a mintit cat a putut de mult. Campaniile electorale se tin in minciuni. Ar insemna sa mint sau sa sustin oameni care nu merita. Care promite mai mult, sau care da mai mult, ala castiga. O parere proprie si personala.

Voi ce parere aveti despre bloguri si campania electorala? O sa faceti campanie electorala daca veti primi propuneri?

5 păreri la “Blogurile si campania electorala

  1. Perfu

    eu unu o s afac daca mi se va propune nu are rost sa ma ascund dupa degete aiurea si oricine ar face cand e vorba de un ban , Invo iti zic eu ca si tu ai face

  2. Sorin Autor articol

    Poate ca si eu as face daca e vorba de bani la mijloc si doar de afisarea unui banner, dar nu cred ca voi scrie articole electorale. Probabil voi scrie despre toti in acelasi mod:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *