26
Dec
2011

Boeing B737-78J Tarom de Moş Reducere

Pe lista lui Moş Crăciun am trecut şi o machetă de avion, preferata mea Boeing B737-78J Tarom. Problema e că n-a ajuns. Mă găndesc că Moş-ul a crezut că trebuie să fie în mărime naturală şi a avut probleme la transport. Vina este a mea pentru că n-am dat mai multe detalii.

Aşa că în ianuarie mi-o cumpăr de Moş Reducere. Magazinele cu machete au şi început să aplice discounturi, iar modelul preferat de mine a ajuns la preţul de 315 lei de la 350 lei şi cred că va mai scădea.

Am cheltuit cumpătat de sărbători, am pus ceva bănuţi la puşculiţă, deci am cu ce să mă bucur de reducerile de la început de an. Aşa că aveţi grijă cum vă risipiţi resursele. Se anunţă un ianuarie 2012 interesant şi e păcat să rataţi anumite promoţii doar pentru că aţi cheltuit mai mult decât trebuia. Dacă Moş Crăciun nu v-a adus tot ce v-aţi dorit, o să aveţi ocazia să le luaţi singuri în ianurie:). Regula nu se aplica şi pe plan sentimental:P!

Sărbători Fericite!
La mulţi ani!

You may also like

La cumpărături – recomand cumpătarea

5 Responses

  1. Length: 16.80 cm Wingspan: 17.15 cm – cred ca e ceva mai de colectie si e metalica.

    Am gasit altele mai ieftine si mai mari, dar din plastic:)…Ati dat machetele de la concurs?:)

  2. Pingback : Campaniile perioadei 25 decembrie – 8 ianuarie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

  3. Calin

    Macheta prezentata nu mai are echivalent in realitate, avionul acela (YR-BGG „Craiova”) nemaiaratand exact la fel in momentul de fata. Inca este in livery retro insa i s-au montat winglet-uri iar deriva este pictata in livery oficial tarom.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
La cumpărături – recomand cumpătarea

Încă puţin şi ne vom bucura de sărbătorile de iarnă, de concedii, de zile liniştite, de momentele pe care le...

Închide