10
Mai
2009

Bormaşina…

Mda, azi discutăm despre acţiunea unei bormaşini, chestia aia de făcut găuri şi care scoate sunete stresante şi enervante. Staţi liniştiţi că nu intrăm în amanunte şi date tehnice despre produs în sine, ci vă voi povesti despre cum am fost trezit de sunetul acestei maşinării.

Sâmbătă dimineaţă, orele 07.30, tresar din somn speriat şi debusolat că nu ştiam ce se întampla. Adormisem la o oră destul de matinală, aproximativ ora 06.00 şi nici nu trecuseră 2 ore că ceva m-a trezit. Aţi ghicit, m-a trezit sunetul unei bormaşini nervoase.

Ea nu are nici o vină şi toată culpa o îndrept spre utilizatorul ei, un dobitoc. Era vecinul de la 4 care se trezise cu noaptea-n cap să-şi găurească pereţii.

Tot blocul răsuna, ne dăduse deşteptarea la toţi. Pe la orele 08.00 începuseră şi bătăile în calorifer. Vă daţi seama ce plăcută era „muzica”. Şi ca meniul să fie complet, un copil de câţiva anişori acompania din toţi plămânii…probabil trezit de aceeaşi bormaşină.

Cât de insomniac să fii să te trezeşti sâmbătă dimineaţa la 7 şi să te apuci de găurit pereţii? Chiar nu poţi să te apuci de treabă pe la ora 9 măcar? E sâmbătă, e weekend, lumea se mai şi odihneşte. Niciodată nu i-am înţeles pe cei ce execută lucrari, reparaţii etc cu noaptea-n cap sau la ore târzii în noapte. N-ai cu cine dom`le….

Şi asta e cu dedicaţie

You may also like

Cum sa petreci un Paste inedit la Măcin
Ce facem cu zăpada?
Romania 35 – 29 Olanda
Pasajul Basarab – in 2 minute

2 Responses

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Haddaway-What is Love?

O piesă din "amintiri din copilărie". Îi mulţumesc domnişoarei @catalinabanica pentru că mi-a adus aminte de ea.

Închide