Bormaşina…

Mda, azi discutăm despre acţiunea unei bormaşini, chestia aia de făcut găuri şi care scoate sunete stresante şi enervante. Staţi liniştiţi că nu intrăm în amanunte şi date tehnice despre produs în sine, ci vă voi povesti despre cum am fost trezit de sunetul acestei maşinării.

Sâmbătă dimineaţă, orele 07.30, tresar din somn speriat şi debusolat că nu ştiam ce se întampla. Adormisem la o oră destul de matinală, aproximativ ora 06.00 şi nici nu trecuseră 2 ore că ceva m-a trezit. Aţi ghicit, m-a trezit sunetul unei bormaşini nervoase.

Ea nu are nici o vină şi toată culpa o îndrept spre utilizatorul ei, un dobitoc. Era vecinul de la 4 care se trezise cu noaptea-n cap să-şi găurească pereţii.

Tot blocul răsuna, ne dăduse deşteptarea la toţi. Pe la orele 08.00 începuseră şi bătăile în calorifer. Vă daţi seama ce plăcută era „muzica”. Şi ca meniul să fie complet, un copil de câţiva anişori acompania din toţi plămânii…probabil trezit de aceeaşi bormaşină.

Cât de insomniac să fii să te trezeşti sâmbătă dimineaţa la 7 şi să te apuci de găurit pereţii? Chiar nu poţi să te apuci de treabă pe la ora 9 măcar? E sâmbătă, e weekend, lumea se mai şi odihneşte. Niciodată nu i-am înţeles pe cei ce execută lucrari, reparaţii etc cu noaptea-n cap sau la ore târzii în noapte. N-ai cu cine dom`le….

Şi asta e cu dedicaţie

2 păreri la “Bormaşina…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *