18
Iun
2009

Bucharest City Challenge 2009 – anulat

Bucharest City Challenge 2009 va fi anulat. Vinovaţii sunt cei din primaria capitalei, de „deştepţi” ce sunt. Cu ocazia acesta România mai strânge o bila neagră în contul ei şi nişte pierderi financiare.

Organizatorii explică într-un comunicat pe site-ul FIA că primăria capitalei ar fi de vină, pentru că „În 2006 compania Bucharest Ring a semnat cu municipalitatea oraşului Bucureşti un contract în baza căruia avea dreptul să organizeze şi să promoveze competiţia până în 2015 (…) Competiţia ar fi fost un succes în 2007 şi 2008, dar în ciuda contractului existent, municipalitatea Capitalei nu s-a achitat de obligaţiile care prevedeau că trebuie să permită companiei Bucharest Ring să organizeze Bucharest City Challenge şi în 2009”.

(realitatea.net)

Evenimentul se mută la Budapesta, între 29-30 august, pe circuitul Hungaroring. Cred că în curând ne mutăm şi noi la Budapesta.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Campania LG la final

Campania LG Electronics România, desfăşurată în blogosferă pentru televizorul LCD LG LH5000, s-a încheiat. Concursul LG s-a desfăşurat în perioada...

Închide