24
Mai
2009

Bucharest Food Festival 2009

Ieri am fost la Bucharest Food Festival 2009, un eveniment ce s-a desfăşurat în perioada 21-24 mai în parcarea Baneasa Shopping City. Azi e ultima zi. Nu pot spune că m-a dat pe spate, dar nici nu m-a lăsat să trec fără să nu observ cele 10 restaurante şi produse de la 70 de producători.

Noi am mers să mâncăm (am început cu o porţie de fasole cu ciolan şi am terminat cu 4 mici), să bem o bere şi să asistăm la demonstraţiile lui Adi Hădean, un expert în arta culinară. Am avut bucuria să gustăm din bucatele preparate de acesta şi pe mine m-a convins să încerc reţetele: spaghetti aglio olio + pepperoncino; salata de crudităţi cu piept de pui la grătar şi dressing de lime şi ulei de măsline; cotlet de porc cu os la grătar cu sos de parmezan. Probabil ca voi mai încerca şi alte reţete.

Dacă aveţi drum pe acolo şi doriţi să daţi 10 lei la intrare, puteţi să mergeţi la festival, dar sincer nu se merită să mergeţi doar pentru festival. În 2010 cred că se va muta iar în centrul Bucureştiului, la îndemâna oricui.

Update: Evenimentul prezentat mai sus, a fost ediţia de primăvară. Acum este Bucharest Food Festival 2009, ediţia de toamnă

You may also like

Pui pe sticlă – la cuptor
Cum va arăta bucătăria viitorului!
Tu de ce mananci?
Cartofi la cuptor cu rozmarin, usturoi si aripioare

3 Responses

 1. Am trecut si eu pe acolo. Mi-a placut ca nu era prea multa lume: bine pentru mine ca nu ma calcam cu nimeni pe picioare, rau pentru organizatori.
  Mi-a mai placut zona cu produse naturale: branza de orice fel (salivam la cea veche de 4 ani, galbena si cu aspect de piatra), miere, sucuri si mezeluri cu un gust deosebit, clar fara conservanti si alte porcarii. 🙂
  Doar pentru astea merita sa ajungi acolo! In rest, nu m-a impresionat nimic!

 2. Liz

  Si eu am fost la festival.Mi-a placut faptul ca organizatorii au ales Baneasa Shopping City si cred ca tot aici ar fi bine sa se tina si la anul, pt ca este foarte mult spatiu,aerisit. Anul trecut la Unirii nu am stat decit o ora, pt ca atmosfera nu era cea care ar fi trebuit sa fie.
  Aici la Baneasa am asistat la demonstratia culinara a lui Horia Virlan.
  Am petrecut o dupa amiaza agreabila.

 3. Liz sunt perfect deacord cu tine, dar a iesit slab pentru organizatori. Departe de oras si prea putini si-au permis si au venit la eveniment.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Julia Naidenko – Britain’s Got Talent Episode 7

Julia Naidenko este o tânără de 24 de ani şi dansează foarte bine pe ritmul piesei Shakira - Whenever wherever....

Închide