18
Dec
2009

Bucureştiul nostru drag…

Este de rahat. A nins aproape 24 de ore, zăpada s-a depus, totul s-a blocat, autorităţile nu fac nimic, oamenii au ieşit cu masinile pe stradă (unii n-au nici cauciucuri de iarnă) şi uite aşa capitala României a devenit oraşul lui Moş Crăciun. Acum să recapitulam:

– Este sezonul zăpezilor.
– Autorităţile nu fac nimic pentru că sunt prea incompetente sau nu pot din cauza unor inconştienţi din trafic.
– Mulţi au ieşit cu maşinile personale fără să le echipeze corespunzător. Unde sunt lanţurile, cauciucurile de iarnă, lopata şi nisipul? Apropo, când în trafic sunt 2 milioane de maşini, utilajele de deszăpezire n-au cum să intervină. Ori luaţi RATB-ul sau metroul, ori suportaţi blocajele şi nebunia din trafic (fac referire la Bucureşti şi locuitori).

Nu mai înjuraţi autorităţile, preşedintele şi alte naţii de politicieni. Ştiu că este la modă să fie înjurată conducerea pentru orice neplăcere, chiar şi la constipaţie, dar oare când vor ajunge unii români să găndească? Voi, o parte din conducatorii din trafic, sunteţi principalii vinovaţi de aglomeraţie şi blocaje. Învăţaţi să gândiţi logic şi practic. Nu mai plângeţi ca nişte copii şi nu mai arătaţi cu degetul către cei din jur pentru răul făcut de voi.

Ştiu că mulţi preferaţi să fiţi comozi şi să vă bucuraţi de propria maşină, dar încercaţi să fiţi pregătiţi de sezon, să conduceţi cu atenţie, să respectaţi regulile de circulaţie, să adaptaţi viteza corespunzătoare la condiţiile de drum şi NU mai înjuraţi traficul şi autorităţile, indiferent unde vă aflaţi blocaţi. Plecaţi echipaţi sau renunţaţi la maşină şi folosiţi mijloacele de transport în comun.

Din cauza incompetenţilor, azi nu am putut să ajung la „Smile 2009„. Sectorul 5 sub zăpadă, iar eu trebuia să ajung tocmai în Vitan…Un taximetrist mi-a zis că ajungem până la miezul nopţii, deci am renunţat.

You may also like

Poze Zilele Bucureştiului 2012
„La Plajă” din 14 august în Divertiland Multi Entertainment Park
Noaptea Alba a Celor Mai Cool Localuri – Bucharest KoolHunt 2012
Bucureştiul văzut de sus

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Un look de sezon

Sezonul de iarna poate fi ceva mai dificil când vine vorba de a-ţi alege şi combina piesele vestimentare, mai multe...

Închide