22
Sep
2009

Ca la plajă…

Ieri am fost la primul meci de tenis din viaţa mea de spectator şi iubitor de sporturi. E plăcut să asişti la aşa ceva. Jucătorii lovesc o minge, arbitrul zice „30-15„, linişte deplina şi toţi cu ochii după o mingiuţă. Dacă stai în colţul terenului, cum am stat eu, e bine că nu faci febra la gât, aşa cum fac cei de la tribune.

Însă am observat că la tenis merg şi oameni care nu ştiu ce înseamnă bun simţ, respect, decenţă şi alte condimente care fac diferenţa dintre om şi maimuţă. Un exemplu este domnul din imagine.

Am impresia şi convingerea că a plătit 10 RON, daca i-a plătit, să vină la plajă, doar că soarele fugise după nori. Adevarul ca-i mai ieftin ca la piscină, dar la piscină nu produci greaţă oamenilor din jur. Puţină decenţă domnilor. Fii o lady la evenimente sportive!

You may also like

Nu există: nu pot…
Ce facem cu superficialitatea şi generalizarea?
Noi vrem respect

3 Responses

  1. aLeXuTzA

    Hey!Nu uita ca locuim in Romania.Si fiecare intelege altfel democratia,extrem de multi au trecut de mult de pragul decentei.Eu am vazut peisaje de genul asta si in autobuz, si in parc si in supermarket asa ca..trecand de aceste aspecte si revenind la tenis..parerea mea este ca tenisul si fotbalul sunt cele mai frumoase sporturi.E si mai frumos cand le si joci.

  2. Poate vroia omu sa va arate bronzul sau de vara asta si voi repede i-ati dat cu flit! :))))))
    P.S. Si dupa primul tau meci ce zici te mai duci? Sau ti s-a parut plictisitor?

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
BCR Open România 2009 – hai la tenis

A început cea de-a 17-a ediţie BCR Open Romania şi se desfăşoară în perioada 19-27 septembrie pe zgura de la...

Închide