14
Ian
2009

Cainii latra, ursul merge

Un proverb care spune foarte multe:”Cainii latra, ursul merge”. Spune foarte multe despre conflictele din blogosfera si din afara ei (vorbesc de conflicte la general). Cineva spunea, ca pentru a te face remarcat te iei de Zoso sau Mircea Badea. Sunt multi care inca mai fac lucrurl acesta, dar oare voi credeti ca Zoso sau Mircea Badea da atentie la ce spun ei? Voi credeti ca Traian Basescu da atentie la cativa oameni (poate sa fie si intreg poporul, dar sunt convins ca are multi simpatizanti) care-l injura? Voi credeti ca politicienii nostri nu pot dormi noptile pentru ca noi ii injuram? Nu si nici nu se va intampla. Atata timp cat lor le este bine si totul e ok pentru ei, nu vor lua seama de cateva cuvinte rautacioase.

Credeti ca mie imi pasa ca Gigel de la 2 (care habar nu am daca exista:D) nu are trafic pe blog? Nu, si nici nu-mi va pasa vreodata. Imi pasa de mine, de cei de langa mine, imi pasa de cei din jur care chiar au nevoie de ajutor, imi pasa sa-mi fie mie bine in tot ceea ce fac si sa fiu multumit de realizari. Ma rog la sanatate si noroc pentru toata lumea, restu va descurcati ca sunteti mari. Sunt multi, care in loc sa faca ceva pentru ei, pentru familia lor, sau pentru cei din jur, ei stau si se cearta cu toata lumea, se dau mari analisti ai blogosferei etc.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Blogger face – Sorin Rusi
Hosting, hosting, hosting
Bucureştiul nostru drag…

3 Responses

  1. Aparent nu dau atenţie, însă sunt semne de exclamare pentru ei…Probabil că ştii faptul că presa este a 4a putere în stat..Presa ce face? Comentează. Dacă ar fi total imuni la ce s-ar zice despre ei (în general politicieni mizerabili) în presă atunci presa nu ar mai fi a 4a putere în stat..

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Adrian Molnar – Go On & Juan Xavier – Perdoname – Selectia Nationala Eurovision 2009

Se pare c-am sarit o zi si n-am pus urmatoarele doua piese de la Eurovison Romania 2009, dar punem azi...

Închide