10
Oct
2008

Calitatea unui post…

cum se verifica? Toata lumea spune ca un blogger bun e ala care scrie posturi de calitate, posturi bune, dar nimeni nu spune ce inseamna asta. Cine-mi explica ce inseamna un post de calitate? Ce inseamna calitatea unui post? Sa fie ceva acolo cu inteles.

You may also like

Ce am câștigat din blogging?
Blogger face – Sorin Rusi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – a doua zi
World Blogging Forum 2009 – în imagini – prima zi

6 Responses

 1. Eu consider ca un post bun este un post din care cititorul ramane cu ceva. Fie o informatie, fie un gand bun.

  Un post scris coerent in care se vade idea autorului, nu imi plac posturile unde doar sunt pictate informatii fara nici un pic de suflet

  Iti dai seama ca fiecare om analizeaza diferit un post in functie de experienta lui de viata si standarde, este greu sa stabilim o limita clara intre posturi de calitate si …

 2. un post muncit, pentru care autorul s-a documentat. aduce o informatie pe care cititorul n-o avea sau un punct de vedere de bun simt asupra subiectului.
  pana la urma e asa cum zice mim…daca ramai cu ceva
  cititorul va sesiza daca il respecti sau nu. in afara de continut trebuie sa tii cont si de formatarea lui. degeaba ai un post bun daca e greu de citit.

  intrebarea ta e excelenta. astept si raspunsurile celorlati pentru ca e ceva de invatat de aici.

 3. Un post bun pentru mine inseamna un post original fara copy/paste din alte surse, si daca se intampla sa copiez ceva de fiecare data specific sursa…un post bun e ala in care pui si suflet cum zice mim in care cititorul poate sa simta si sa inteleaga perfect despre ce scrii tu acolo si un post bun trebuie sa fie un post fara greseli gramaticale sa il imbogatesti cu multe idei sa te inspiri din multe surse sa pui imagini (dar nu prea multe sa nu creezi un mozaic din post) etc… Astept si eu raspunsurile celorlalti 🙂

 4. greu de spus ce face exact ca un post sa fie considerat de calitate. de ce? pentru ca fiecare din cititorii tai au pareri si interese proprii. si-atunci un post calificat de X ca fiind de calitate, poate fi categorisit de Y ca fiind unul de umplutura. e o chestie subiectiva.

  si-acu’ sa-ti zic si eu parerea mea. un post de calitate, e ala in care omu’-si pune amprenta. adica ia informatia si o trece prin propriu-i filtru. asta e interesant sa vezi.

 5. Coss

  NU EXISTA articol bun si articol prost (nu luam in considerare extremele). Pentru ca fiecare cititor are propriile principii si valori la care se raporteaza. Un articol i se poate parea bun lui X, si slab lui Y. E ca si in muzica. (din nou exceptand extremele) nu sunt piese bune si proaste, ci piese care imi plac sau care nu imi plac. Concluzie: e o chestiune de gusturi

 6. Pai si pana la urma de unde stii ca este unul bun sau rau ? Pui un buton ca fiecare sa dea 1-2-3..6 stelute dupa ce a citit … Ca la IMDB !? Dupa numarul de comentarii ? Dupa traficul adus din google ? Dupa numarul de ping-back-uri ?

  Daca nu exista un criteriu nu cred ca exista nici intrebarea si respectiv nici raspunsul.

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Blogul si comunitatea mea

Bobby Voicu a spus la WebStock ca e bine sa implicam comunitatea in organizarea blogului si sa avem grija de...

Închide