25
Mar
2010

Campania „10 pentru primul meu calculator”

Sustin aceasta campanie, pentru inceput prin publicarea urmatorului comunicat. Va rog sa sustineti si sa ajutati campania „10 pentru primul meu calculator”.

A treia campanie, initiata de Lavinia Biberi pe 20 martie 2010, se numeste „10 pentru primul meu calculator” si este sutinuta de oameni din online. Scopul campaniei consta in imbunatatirea calitativa a procesului instructiv-educativ a Mihaelei, oferindu-i un calculator. Aceasta este eleva in clasa a IX-a in Iasi, fara prea multe posibilitati financiare, cazul ei fiind prezentat in campania de sensibilizare a bloggerilor ieseni “Globuri cu suflet”, din 6 decembrie 2009. Educatia bazata pe calculator se refera la orice mod de folosire a PC-ului in scop educational incluzand fixarea cunostintelor, programe tutoriale, simulari, managementul instruirii, exercitii suplimentare, programare, creare de date de baze, precum si multe aplicatii.

Calculatorul o va ajuta in dobandirea unor cunostinte si formarea unor deprinderi care sa-i permita sa se adapteze cerintelor unei societati aflata intr-o permanenta evolutie. Aceasta trebuie sa fie pregatita pentru schimbari, sa le intampine cu entuziasm si deschidere, nu cu frica si neputinta.  „Consider ca Mihaela merita pe deplin acest dar de Paste, deoarece rezultatele ei exceptionale au dovedit acest lucru si astfel ii vom deschide impreuna noi orizonturi in viata!” mentioneaza Lavinia Biberi pe blogul personal www.laviniabiberi.com.

Pe langa acest calculator, bloggerii vor strange bani pentru a-i oferi Mihaelei un cos plin cu alimente in preajma sarbatorilor Pascale, iar Alex Taradaciuc si ITLearning ii ofera 5 cursuri gratuite Microsoft Office. Donatiile vor continua pana pe 17 aprilie 2010 (finalul campaniei), astfel încât oamenii din online vor avea timp sa doneze componentele necesare pentru a-i darui Mihaelei un calculator.

You may also like

Au trecut 30 de secunde – a mai murit un copil
Lavinia vrea să cânte la chitară
Iepuraşul nu uită pe nimeni – Paşte 2011
Copii din Africa au nevoie de noi
Citește articolul precedent:
Salut – imi dai un vot?

De cand a inceput concursul cu plantatia de cafea, zilnic primesc zeci de masuri pe yahoo messenger, zeci de mesaje...

Închide