21
Mar
2013

Canon EOS 100D – cel mai mic DSLR cu sensor APS-C

Canon EOS 100D este cel mai mic şi mai uşor DSLR cu sensor APS-C din clasa sa, fapt care îl recomandă ca un aparat foto îndeajuns de compact pentru a-l folosi oriunde şi a surprinde toate aventurile la o calitate superioară. Cu dimenisuni de 116,8 x 90,7 x 69,4mm şi cântărind numai 407g, în acest corp uşor şi compact este inclus şi un visor optic luminos – oferind utilizatorilor experienţa completă şi complexă a unui DSLR într-un corp compact.

Canon EOS 100D cu EF-S 18-55mm IS STM

Canon EOS 100D beneficiază şi de un ecran tactil Clear View LCD II de 7,7cm (3,0 inch) – făcând posibilă şi simplă ajustarea setărilor şi revizuirea imaginilor după captare.

Canon EOS 100D este dotat cu un sensor hibrid APS-C CMOS AF II de 18 MP combinat cu un procesor de imagine puternic DIGIC 5 image pentru a oferi rezultate deosebite în orice situaţie. Noul sensor foloseşte pixeli de detectare a fazelor care sunt dispersaţi pe 80% din suprafaţa senzorului, astfel încât să ofere viteză de focalizare şi urmărire atunci când aparatul foto se află în modul live sau înregistrează clipuri video Full-HD.

De asemenea, aparatul beneficiază de fotografiere continuă la 4cps şi este foarte uşor de folosit de către începătorii care doresc să surprindă o serie de imagini de calitate, fie ele momente speciale alături de familie şi prieteni sau acţiuni dinamice din timpul călătoriilor.

Acest Canon 100D este recomand pentru începători. Însă eu cred că este prea mic. Un DSLR trebuie să se impună, să pună fotograful într-o situaţie dominantă. Sper să-l testez cât mai curând şi să revin cu impresii după ce-l folosesc. Chiar sunt curios cum mă voi înţelege cu 100D.

Canon EOS 100D – funcţii principale:
• Senzor CMOS AF hibrid de 18 Megapixeli
• Design compact, ultra-portabil
• Fotografiere simplă cu Scene Intelligent Auto
• Vizor optic şi ecran tactil mare
• Filme Full-HD cu senzorul hibrid CMOS AF II
• Filtre creative şi cadre Extra Effect
• Ghid de utilizare integrat
• Gama EOS de obiective şi accesorii

You may also like

Piatra Craiului în imagini – la munte cu F64 şi Canon
Academia Canon cu Dan Beşliu – start la înscrieri
Obiectivele EF 24-70mm f/4L IS USM şi EF 35mm f/2 IS USM de la Canon
O vrăbiuţă!

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Cursa infernală (Vehicle 19) cu Paul Walker (video)

Ajuns într-un oraş străin, un deţinut eliberat pe cauţiune pe numele său Michael Woods (Paul Walker - Brian O'Conner din...

Închide