13
Oct
2011

Care esti pasionat de tenis de masa? (concurs)

Dragi cititori, lansez un concurs fulger. Samsung oferă un voucher cu 15 sedinţe gratuite de tenis de masă la Top Tenis Arena. Recunosc, eu nu prea sunt pasionat de acest sport. Aşa că vreau să-l ofer unui cititor dornic de mişcare şi ping-pong.

Acest cadou vine odata cu lansarea campaniei locale „Pasiuni care schimbă vieţi”, de către Samsung Electronics – partener global al Jocurilor Olimpice din Londra 2012.

Înscrierea la concurs e foarte simplă! Lăsaţi un comentariu prin care sa-mi demonstraţi că meritaţi acest voucher, că sunteţi pasionaţi de tenis de masă. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi! Concursul se adresează celor care stau în Bucureşti. Mă gândesc că este complicat să baţi ţara în lung şi-n lat până la Bucureşti pentru a te bucura de acest premiu.

Aveţi timp să vă înscrieţi până duminică la 23.59! Luni dimineaţă extrag câştigătorul:). Succes tuturor!

You may also like

Bucureştiul văzut de sus
Nimeni nu scapă (fără emoţii) cu Vunk (concurs)
Samsung AIO PC Seria 7 – un all-in-one PC demn de secolul XXI
QNAP va premia 12 fotografii în concursul online pentru calendarul 2013

2 Responses

 1. Stefan Neaga

  Buna ziua! Ma cheama Stefan si am 16 ani aproape.Inca din clasa a V-a am inceput sa joc acest sport iar colegii mei ma bateau mereu.Am mai exersat 1 1 an jumate si am inceput sa ma descurc destul de bine si sa mai castig meciuri cu ei.Ma duceam la scoala numai ca sa joc ping-pong, imi petreceam toate pauzele fie ele de 5 sau de 10 minute in sala de sport ca sa pot juca un meci.De fiecare data cand joc incerc sa invat ceva, sa introduc ceva nou in jocul meu.Mereu am dodrit sa ma perfectionez dar cursurile sunt cam scumpe.Fac tot felul de economii si imi cumpar palete pentru a deveni mai bun pe zi ce trece.Acest voucherar fi o oportunitate imensa pentru mine de unde as putea invata mult si sunt sigur de asta.
  O zi buna sa aveti si sper ca v-am convis.
  Stefan Neaga

 2. Eu nu am mai jucat foarte mult tenis de masă din timpul liceului, dar de fiecare dată când am avut ocazia am profitat să-i ‘căpăcesc’ pe toți ce i-am prins la masă 🙂

  Am avut ocazia să joc cu destui oameni, dar unul m-a impresionat teribil. E vorba de solistul trupei Cargo, care e mai mult decat meseriaș. Eu sunt destul de stăpân pe mine, dar lui nu cred că puteam să îi scot mai mult de 2-3 serve din 10.

  Mi-ar plăcea să mă pot antrena un pic 🙂

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
Programul Assoclic în al cincilea an

Programul de donații de calculatoare recondiționate inițiat de Ateliere Fără Frontiere se află deja în al cincilea an de existență....

Închide