10
Mai
2013

Cărţile de vizită şi puterea social media

Luni plec din ţară şi azi am căutat sa-mi fac câteva cărţi de vizită. Recunosc, m-am trezit şi eu destul de târziu, vineri la ora 16.00. Merg la câteva centre pe care le ştiam foarte rapide şi serioase, le spun că am grafica, iar treaba lor era simplă – print şi tăiat. Toate îmi spun că azi nu se poate şi luni ar fi gata, cel mai devreme. Plec trist, puţin pe gânduri, dar cu speranţa că-mi voi face cărţile de vizită până luni.

Aşa că am întrebat pe facebook unde pot să-mi fac 100 de cărţi de vizită la urgenţă. Am primit multe răspunsuri şi au fost persoane care m-au îndrumat spre Diverta din Mall Vitan. Aşa am reuşit să-mi fac cărţile de vizită în aproximativ 15 minute. Social media şi-a spus cuvântul. Le mulţumesc celor care m-au ajutat!

carti vizita

Când alţii au spus că nu se poate, iată că cineva a avut chef de muncă şi mi-a luat banii. Dacă aveţi nevoie de cărţi de vizită la urgenţă, recomand Diverta din Mall Vitan. Preţul este de 0.5 lei/bucată.

P.S.: Cât am aşteptat să-mi iau cărţile de vizită, am tras o fugă prin magazine şi mi-am luat jeansi. Eficient, nu?

1 Response

Leave a Reply

Citește articolul precedent:
(P) Green Dental dă startul campaniei ECO SMILE WEEKEND 4 BIKERS

Green Dental, prima şi singura clinică de medicină dentară din România care a adoptat conceptul stomatologiei verzi, organizează sâmbătă, 27...

Închide